VÁCI RONCSDERBI – ÚJABB FUTAM, ÚJABB ROZSDÁS VASAKKAL

Ha egy bolt beindul… – szokták volt mondani. Nos, így vagyunk roncsderbi sorozatunkkal, melyre egyre-másra kapjuk olvasóinktól a benevezésre javasolt tragacsokra vonatkozó tippeket, a csotrogányok típusának, lelőhelyének megjelölésével. És láss csodát, az iránymutatások többnyire tényleg találóak, hiszen a legtöbb jelzett vas valóban helyben leledzik, mivel – nem úgy mint a bolt – nyilván nem indul már jó ideje, csak csúfítja az utcaképet, foglalja a jobb sorsra érdemes parkolóhelyet.

Most a Molnár – Rozmaring – Tótváradi Nagy képviselők „fémjelezte” deákvári Bermuda háromszögből, a kies Kisvácról, Kászonyi, no meg a belváros, Jess Kinga felségterületéről mutatunk pár példát.

Amúgy pedig nyitott szemmel járva-kelve majdnemosztrák kisvárosunkban bárki lépten-nyomon felfedezhet földre roggyant, földbe gyökerezett húdevacak autómaradványokat. Hát, ez van, a jelek szerint ezen a területen így tud hatékonykodni ez az összeborult szivárványos tegyünkrendet csapat – de mintha más területeken sem lennének túl sikeresek.

Elérhetőségeiket keressék bátran elérhetőségeiken – bár lehet, hogy nem érnek rá elérhetőnek lenni, már ha valami gond, panasz van…