EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – ÍGY MÉG NEM NÉZETT KI A PETŐFI UTCA…

Újabb olvasói levél és fotósorozat, ezúttal a Petőfi utcából, INOTAY GERGELY ÁBEL, az Összefogás képviselőjének körzete, aki a választóinak az alábbiakra tett ígéretet:

„A 3. választókerületben is rengeteg a tennivaló: utak, játszóterek, közterek rendbetétele, szegény sorsú emberek, idősek támogatása. Ennek a városrésznek a lakói megérdemlik, hogy választott képviselőjük valódi képviseletet nyújtson számukra a városvezetésben.”

A szegény sorsú emberek „támogatásáról” itt álljon Inotay ígéretének megvalósítása: KILAKOLTATÁSOK.

„Tisztelt VácOnline!

Gondolkodtam azon, hogy írjak-e Önnek és az általam múlt hét hétvégén készített képeket megküldjem-e az Ön részére. Miután más városrészeken uralkodó állapotokról is leközöltek a lakók által beküldött képeket, így most én mutatom be Önöknek a Petőfi utca múlt pénteki állapotát.

Másrészt köszönettel vettük, hogy nemrégiben foglalkoztak már utcánkkal.

A gallyakat itt hagyták, a járdán nem lehetett normálisan közlekedni,  akadályozták az utca forgalmát. Az őszi lombot még mindig itt hagyták kupacokban. Arról nem is beszélve, hogy egyes fákat levágtak, egyeseket nem. A sövények gondozatlanok. Nem értjük, hogy mi van és mi lesz ezekkel.

Így még nem nézett ki ez az utca. Mi lesz ezzel Kiss Csináljunkrendet Zsolt?”

2019-ben egy ilyen dzsungel előtt már a Facebook-on volt egy fotó az Összefogás egyik jelöltjével

 

A Petőfi utcában érthető okokból elmaradt a sövénynyírás, hiszen ez nem a Báthori utca…
Hol marad a nagy teljesítményű ágdaráló a nagy teljesítményével?
A nyíratlan sövényeken 0,5-1 m körüli hajtások várják a tavaszt

Kiemelt kép: 2021-ben az új városvezetés alatt valóban nem maradtak olyan utcák, ahol még tavasszal, márciusban is maradt összegyűjtendő lomb?