Töltődjön fel a Rudas Fürdőben

A világörökség részét képező budai panoráma alatt is vannak még gyöngyszemek. A Gellért-hegy lábánál, az Erzsébet híd budai hídfőjénél található a Rudas Bistro.

A bisztró elegáns rendezvény termeivel együtt szerves részét képezi megnyitása óta a Rudas Gyógyfürdőnek. A közel 500 éves fürdőt, a mai napig az 1500 méterről feltörő Juventus termálvíz táplálja. A feltörő víznek köszönhetően a hely impozáns wellness fürdő volt mindig is. Talán csak a wellness szó még nem szerepelt ekkor a szókincsünkben. A város szívében elhelyezkedő komplexum nagyon egyszerűen megközelíthető. Tömegközlekedéssel gyerekjáték, hiszen a jól ismert 7-es busz vonalán található. A megállóhely a Rudas Gyógyfürdő nevet viseli, ebből adódóan eltéveszthetetlen. Az autóval érkezők pedig a fürdő épülete mellett az utcai parkolóban a hét minden napján könnyedén találhatnak autójuknak parkolóhelyet.

Maga a Rudas Gyógyfürdő műemlékvédelem alatt áll. Ennek a frissen felújított szárnyában kapott helyet az étterem. A kor legmodernebb technológiájával felszerelt, európai színvonalon működő, mindemellett a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó vendéglátó egység. 

Kínálatukban

Lehetősége van fürdővendégként és betérő turistaként egyaránt a hely kulináris különlegességeit végigkóstolni. Étlapjuk elsősorban hagyományos magyar ételeket tartalmaz, de már egy áttervezett, újragondolt változatban. Az egyedi újdonságok mellett a főséf és csapata igyekeznek a nemzetközi konyha különlegességeit is étlapjukon kínálni. Még speciális igények esetén sem fognak minket se cserben, se étlen hagyni. Éttermükbe foglalást előre felvesznek.

Kínálatukban elérhetőek már kombinált jegyek is. Ezek a fürdő használat mellett a fogyasztást is tartalmazzák, így aktív pihenést, kikapcsolódást kínálnak vendégeik részére. Ha a nagy szórakozás közepette nem lenne kedvünk a medencét elhagyni, lehetőségünk van az Aqua-Bár előnyeit élvezni. Frissítő, hűsítő italunkat így a medencében szolgálják fel nekünk, és ott is tudjuk elfogyasztani.  

Rendezvényszervezés

A Rudas Bistro csapata rendelkezésükre áll egyéb rendezvények lebonyolításában is. Legyen szó akár egy privát, családi születésnapi vacsoráról, osztálytalálkozóról vagy egy céges rendezvényről, esetleg egy esküvőről, nagyon jó választás minden esetben. Helyválasztásnál vegyük figyelembe a látványt. A teljes éttermük és teraszuk is a Dunára néz, így panorámában nem lesz hiány. A rendezvényünkről készült képeink így világviszonylatban is egyedülálló háttérrel fognak rendelkezni. További előny, hogy a rendezvényünk időtartamára akár még a teljes Rudas Fürdőt is lefoglalhatjuk magunk és vendégeink számára.