MUCSI LÁSZLÓ: CÉLOM, HOGY A VÁLASZTÓKERÜLET TÖBB ANYAGI FORRÁSHOZ JUSSON

Mucsi László a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 10. egyéni választókerületben. 

„Mucsi László vagyok, 59 éves, 30 éve nős, egy nagylány édesapja. Két felsőfokú diplomám van: sporszervező és humán menedzser szakon. Szerszámkészítő és repülőgépszerelő szakmunkás végzettséggel is rendelkezem.

Vácon élek, váci vagyok, szívvel-lélekkel. Keresztyén, konzervatív, polgári értékeket vallok és vállalok. Az élet sok területén kipróbálhattam magam, voltam sportmenedzser, személyzeti vezető, kft ügyvezető igazgatója, jelenleg városüzemeltetési feladatokat látok el.

13 éves korom óta kisebb nagyobb megszakításokkal a Vác Városi Evezős Club tagja és versenyzője vagyok, korosztályos és masters bajnok, különböző egységekben.

Ismerem a körzetem problémáit, a Nyulasban több mint 40 évig volt családi telkünk, gyümölcsössel, konyhakerttel, kis házikóval. Hiszem, hogy választókerületemben kormányzati támogatással, az erőforrások tervezett és gondos felhasználásával, új lehetőségek beépítésével és szisztematikus munkával közösen, a gondok jelentős részére megoldásokat találunk.

Célom, hogy az összetett választókerület – Sejce, Gombás, valamint a lakótelepi, lakóparki, sorházi, családi házas területek – több anyagi forráshoz jusson, az elhanyagolt földutak, a kátyús szilárd burkolatú utak javításra kerüljenek, jó legyen itt élni! Jelszavam: Hajrá Vác!”