KOMMUNISTA MÓDSZEREK: LECSERÉLTÉK MATKOVICH FOTÓJÁT AZ ÚJRAINDULÁSRÓL, ÍGY LEKERÜLTEK A FOTÓRÓL A PEDOFIL ÉS NÁCI ÜGYEK ÉRINTETTJEI

Matkovich Ilona ma délután jelentette be újraindulását a polgármesteri székért egy olyan fotóval, amin a két váci náci, Tótváradi-Nagy Bence és Fehér Zsolt is mögötte állnak; ráadásul utóbbi pedofilbotrányáról beszél most az egész város. Később lecserélték a képet és a két említett képviselő is eltűnt szem elől.

Vélhetően időközben Matkovich Ilona is rájött, mennyire kínos, hogy olyan emberekkel veszi körbe magát, akik nyíltan vállalják antiszemita nézeteiket, vagy épp pedofilbotrányba keverednek. Annyi biztos, hogy a korábban közölt csoportképet lecserélték a vac.hu-n, helyette most már csak Matkovich Ilonáról látható egy fotó.

Az első kép közzétételével Matkovich Ilona megerősítette, hogy kiáll a váci nácik, és a korábban főszerkesztőként pedofil tartalmakat közlő Fehér Zsolt mellett, aki egy 12 éves kislány megerőszakolását tartalmazó írást sem szégyellt közzétenni.

Az sem lehetetlen, hogy az említett képviselők is újraindulnak egy-egy körzetben, ugyanis a képviselőjelöltek névsorát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.