MOKÁNSZKY ZOLTÁN: 25 ÉVES POLITIKAI PÁLYAFUTÁSOM MUNKÁJÁNAK ALAPJA A SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÁS A LAKOSSÁGGAL

Mokánszky Zoltán a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 7. egyéni választókerületben.

„Mokánszky Zoltán vagyok, Vácott születtem 1964-ben. A Cserje utcában nőttem fel, jelenleg is Deákváron élek, ahol Önt szeretném képviselni a következő önkormányzati ciklusban.

Mindig is itt éltem, ezer szállal kapcsolódom e városhoz, múltjához, polgáraihoz. Ha nem járatta volna le a helyi baloldal a „lokálpatrióta” kifejezést, akkor leginkább ezt a szót használnám magammal kapcsolatban.

A több mint 25 éves politikai pályafutásom munkájának az alapja a folyamatos, személyes kapcsolattartás a lakossággal. E bizalmat élvezem, hiszen sohasem kerültem meg a váci emberek problémáit, aki megkeresett, abban biztos lehetett, hogy segítek. Továbbra is a körzetemben élő embereket, szeretném képviselni. A mindennapjainkat, már túlságosan is áthatják az aktuálpolitikai kérdések és feszültségek, miközben a város meg nem fejlődik, a saját kis közösségeink gyakran úgy érzik, hogy az ő sajátos problémáiknak nem jut elég figyelem. Itt maradtak olyan hosszabb távú problémák, melyeket meg kell oldani.

A politikai lét legszebb pillanatai azok, amikor az elképzeléseinket megvalósítjuk, viszont ezeket többnyire csak kemény küzdelmek árán lehet elérni, miközben sokszor alaptalan vádakat és gyalázkodásokat is el kell viselnünk. A munkánkkal járó pozitív emberi tapasztalatok azonban védelmet nyújtanak a kiégés ellen.”