NIEGREISZ MIHÁLY: AZ UTAK, A KÖZBIZTONSÁG, AZ ILLEGÁLIS SZEMÉTLERAKÁSOK MEGAKADÁLYOZÁSA AZ ELSŐDLEGES CÉLOM

Niegreisz Mihály a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 6. egyéni választókerületben.

„Niegreisz Mihály vagyok, Vác az otthonom. Alsóvárosban születtem, itt élek most is feleségemmel és gyermekeimmel. A becsületben hiszek és a tisztességesen elvégzett munkában.

Nem ijedek meg a fizikai feladatoktól sem, hiszen magam is autószerelőként kezdtem a civil életben. A kemény munka és a tisztesség által értem el, hogy 25 éve már középvezetőként dolgozom. Egyénileg 2017-ben kezdtem behatóbban foglalkozni a közélettel, 2019. óta szervezeti formában a Václiget és Márialiget Civil Egyesülettel közösen dolgozunk azért, hogy környékünk szebb és élhetőbb legyen. Alsóvárosnak megújulásra van szüksége, ha valamihez 18 év nem volt elegendő, akkor ott váltani kell! Ezért vállaltam, hogy képviselőjelöltként elindulok 2024-ben az önkormányzati választáson.

Célom, hogy a választókörzetben eddig uralkodó képviselői gyakorlattal szemben, az egyén és mikroközösségek ne elszigetelődjenek, hanem akaratuk együttes erővel jelenhessen meg a város képviselő-testületének döntéseiben. Mindenki számára elengedhetetlen az élhető lakókörnyezet, ezért az utak, a közbiztonság, az illegális szemétlerakások megakadályozása, a szeméthegyek felszámolása az elsődleges célom!

Amennyiben június 9-én megtisztelnek bizalmukkal, akkor a választókörzetünkben az ígérgetések évtizedei véget érnek és eljön végre a tettek ideje.”