SZÁDOCZKI IMRE: A „FIAM-LÁNYOM VÁCI VILÁGBAN” A VÁROSVEZETÉSNEK ÁLCÁZOTT INGATLANÜGYNÖKSÉG TOVÁBBRA IS KITŰNŐEN MŰKÖDTETI A „CÉGET”

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével rendszeresen értelmezzük a heti eseményeket. Ezúttal is arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Matkovich Ilona vasárnapi meséje a múlt héten a szokottnál is „érdekesebb” volt. Arra kérem, haladjunk pontról-pontra, mely állításai tartalmaznak csúsztatást vagy a valóság félremagyarázását!

  • Még mindig keresi a 4 milliárdot, talán el kellene menni a Konstantin térre és benézni a székesegyházba, szerintem azonnal megvilágosodna.
  • Újra téma a Káptalan utca 16., ami soha nem volt a város tulajdona. Érdemes újra kihangosítani: nem történt más, egyszerűen a civilek megmentettek egy váci művészeti gyűjteményt, amit a baloldali vezetés egyszerűen kidobott volna onnan!
  • Matkovich Ilona felemlegette újra a visszautasított sportcsarnokot arra hivatkozva, hogy az biztosan sokkal többe került volna, mint 5 milliárd. Talán az ismert lehet mindenki számára: a kormány sehol nem hagyott és nem hagy félbe semmilyen építkezést. A város kapott volna egy kulcsot és használhatná a zöld energiával működtetett, vadonatúj csarnokot.
  • A polgármester a szolidaritási hozzájárulás témáját is újra elővette. Ennek is érdemes kicsit utána olvasni, hogy ez valójában miről szól? Az egy főre jutó adóerő képességtől függ a szolidaritási hozzájárulás mértéke, tehát a város minél többet fizet be, annál több a bevétele.
  • Orcátlanul megint a saját sikereként állítja be a csónakház felépítését is, amihez pedig semmi köze nem volt, sőt ő maga és a csapata folyamatosan ellenezte a beruházást. (BALOLDALI IDÉZETEK)

VO: Minden baloldali képviselő beszámolt az elmúlt évi teljesítményéről. Hogy látja e beszámolókat? Nincs e képviselők önértékelése egy kicsit túlspilázva, ahogy a színházi zsargonban nevezik a ripacskodást?

Itt aztán tényleg mindenről olvashatunk! Minden lámpaoszlop lefestéséről, égőcseréről mellüket verve számoltak be, úgy, mintha mindez nem kötelező feladat lett volna! Különösen látványos volt az alsóvárosi csapat beszámolója. Ők aztán minden egyes, egyébként különféle vállalkozók által épített parkolóról, minden egyes közlekedési tábla áthelyezésről egyenként beszámoltak. Kedves képviselők, ez nagyon gyenge volt!

VO: Városunkban a polgármester és hűséges fegyverhordozói az uram-bátyám világ megszüntetéséről beszéltek még a megválasztásuk előtt. Mint arról már sokszor beszámoltunk, ez annyira jól sikerült nekik, hogy sokkal messzebbre mentek!

Jelen pillanatban, idézve egy nagyon kedves barátunkat: „fiam-lányom világ van” a városvezetésnek álcázott ingatlanügynökségnél. A polgármester kitűnően működteti a CÉGet! A hírek szerint azonban a fegyverhordozók kezdenek kihátrálni mögüle és elkezdték Inotay alpolgármester-társuk felépítését az önkormányzati választásokra. A jobboldal szempontjából azonban ez szinte teljesen mindegy kategória, hiszen 2022. április 3-án Inotayról, mint  politikusról egyszer már Vác választói határozott ítéletet mondtak, a váci jobboldalnak sikerült legyőznie a botcsinálta „politikust” Vác városában is, nem kicsit, nagyon!

621 nap és 13 óra van hátra és megszabadulunk a cégeltüntetőtől, a sikkasztótól, az átálló pénzhiénától, a bukott énektanártól, a perverz bizottsági elnöktől, a váci náciktól, a tolvaj mentőstől és társaiktól!