MATKOVICH ILONA – A LEKÉRT ADATOK SZERINT – MAGAS ÖSSZEGŰ COACHING TANFOLYAMOT FIZETETT BE 2021-BEN A MAGA ÉS TÁN CSAPATA VEZETŐI KÉPZÉSÉRE!

Matkovich Ilona polgármester, aki egykoron – feltehetően adózási felelősségre vonás miatt – még a saját cégét is képes volt román cégtemetőben eltemetni, aki tán még egy álválást is képes volt bevállalni annak érdekében, hogy a férjével közös cégadósságaitól megszabadulhasson azért, hogy a 2019-es polgármestersége elé ne háruljon akadály (ismert, hogy aki közszereplőnek készül és köztartozással rendelkezik, annak nincs helye a közéletben, így Ilona elhatárolódott a saját férjétől is!), aki a választások előtt egykoron menő „üzletasszonyként” igyekezett előadni magát, és aki megválasztása óta a hályogkovácsok önhitt bátorságával, ösztönösen igyekszik vezetni ezt a várost, na róla nemrégiben az derült ki, hogy coaching-ra, magyarul, komoly személyi/üzleti tanácsadásra szorul! 

Az angol kifejezés coaching (am. „edzés”), ritkábban, bár nem teljes pontossággal magyarul

  • üzletszerű tanácsadás,
  • személyes, segítő és fejlesztő tevékenység.

A coaching személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Az ezeket ellátó személyt angolul coachnak, magyarul tanácsadónak nevezik. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás. (WIKIPEDIA)

MATKOVICH ILONA – a lekért adatok szerint – ennyit szánt a maga és tán csapatának képzésére:

Íme a lekért közadat

Díjazás

A Megbízott az egyéni coaching szolgáltatás teljesítéséért megbízási díjat számláz az alábbiaknak megfelelően:

Megbízott coaching díjának összege:

  • Megbízott által megjelölt helyszínen (1025 Budapest, Medve u. 34-40.) 35.000,- Ft + ÁFA/alkalom
  • Megbízó székhelyén (2600 Vác, Március 15. tér 11.) 60.000,- Ft + ÁFA/alkalom

Teljes szolgáltatás:

10 alkalom – melyből öt alkalom megbízott által megjelölt helyszínen, öt alkalom megbízó székhelyén történik – mindösszesen 475.000 Ft + ÁFA.

Tehát szeretnénk kihangosítani, hogy a választók bizalmából elnyert pozíciója ellenére a végső soron minden valószínűség szerint teljesen önbizalomhiányos polgármester ezekkel próbálja magát megerősíteni:

  • legfrissebben megismert coaching tanfolyamokra, amelyre nem számít semmilyen összegű pénz,
  • a váci ellenzéki sajtó elhallgattatására felbérelt ügyvédekre szánt rengeteg közpénz,
  • a Váci Hírnök propagandái.

***

Az alábbi kép alapján – valamint rövid internetes keresés után egyszerű összevetni –, hogy manapság  mi a piaci ára mindezen szolgáltatásnak.

Bárki rákereshet a piaci árakra és összevetheti, hogy Ilona lelki/emberi/közéleti bizonytalansága mennyibe kerülhet neki vagy a köznek.

***

***

Lelkes István, a Matkovich Ilonához közeli vállalkozó továbbra se került le az államnak tartósan köztartozást felhalmozók listájáról

Lelkes István, a Matkovich Ilona közeli vállalkozó továbbra is megtalálható a tartósan köztartozást felhalmozók listáján

Lelkes István a 10 millió fölötti köztartozást felhalmozók listáján