NYEREMÉNYJÁTÉK IS TÁRSUL A SZOMBATI GYEREKET A MAGASBA FLASHMOBHOZ

Május 4-én a Vanyek Béla Sportcentrumban várja a kisgyermekes családokat a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom, ami a Gyereket a magasba országos flashmob egyik helyszíne lesz – tudta meg a VácOnline Pető Csillától, a Mozgalom váci szervezetének vezetőjétől.

„A tavalyi közösségformáló és értékeket közvetítő családi napunkhoz hasonlóan idén is vidám, szórakoztató programokat kínálunk a hozzánk ellátogató családoknak. A flashmob központi eleme a gyerekemelés, ami országosan valamennyi helyszínen, azonos időben, délelőtt 11 órakor lesz” – fejtette ki Pető Csilla. Hozzátette, hogy a villámcsődület előtt a húsvéti karikázón már megismert néptáncosok közül többen segítenek majd megtanulni az egyszerű koreográfiát a résztvevőknek.

„A kezdeményezés célja felhívni a figyelmet arra, hogy a gyermek örök érték és családban élni jó” – hangsúlyozta a szervező.

A rendezvény helyszínén a résztvevők találkozhatnak a városban még újnak számító Baptista Tevékeny Szeretet Misszióval is.

Idén egy nyereményjáték is társul a programhoz. Akik részt vesznek a gyerekemelésen és a „Gyereket a magasba” facebook oldalon megírják kommentben, hogy melyik településen csatlakoztak a flasmobhoz, értékes ajándékokat nyerhetnek.

További kísérőprogramok:

  • madáretető, madáritató készítése
  • értékeléssel egybekötött rajzpályázat: „Környezetünk védelme a mi felelősségünk”
  • anyák napja előtti kézműves foglalkozás
  • arcfestés
  • népi ügyességi játékok
  • zumba-és karatebemutató.