FEHÉR ZSOLT, MATKOVICH, INOTAY ÉS AZ ARBO NYÚZ

Sokan vannak, akik (teljes joggal) értetlenkednek, mit is jelent az arbo kifejezés. Az a szó, aminek felhasználásával Fehér Zsolt, a váci önkormányzat balliberális döntéshozó többségének jobbikos potentátja, az emberi kapcsolatok bizottsága elnöke korábban ezerrel a nevét adta egy erősen aberrált, pedofil és nőgyalázó szövegeket publikáló, stencilezett, de mégiscsak terjesztett salátaújsághoz. Megér egy kis kutakodást az értelmezés.

Nos, az arbo elsődleges szlengszótári eredeti jelentése: a homoszexuális kapcsolatokban a „női szerepet vállaló” férfi, de értelmezése kiterjedt, a köpedelem is benne van, hm, na igen, az eddig megismert agymenésekre ez is tökéletes jellemzés…

Az Arbo Nyúzt jegyző Fehér Zsolt ennek tudatában, ennek élharcosaként jegyezte anno és mentegeti most gyomorforgatóan azt a bizonyos kiadványt.

A választópolgárok pedig joggal elvárhatják, hogy balliberális önkormányzati kitartói (élükön Matkovich Ilona polgármesterrel és a szivárványkoalícióból leginkább a Jobbikhoz dörgölőző Inotay Gergely alpolgármesterrel) is színt valljanak abban a tekintetben, hogy ez nekik meddig fér még bele a píszíbe.

Nagy vízválasztó kérdés ez a júniusi helyhatósági választások kampányidőszakába fordulva.