VÁCI FIDESZ-KDNP: MONDJON LE FEHÉR ZSOLT, ÉS AZ ŐT ÉVEK ÓTA VÉDŐ MATKOVICH ILONA!

„Mondjon le Fehér Zsolt, és az őt évek óta védő Matkovich Ilona!” – ezzel a szöveggel hívja fel a figyelmet legújabb plakátkampányával Szabó Csaba, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje arra, hogy a korábban főszerkesztőként pedofil és nőgyűlölő tartalmaknak teret adó Fehér Zsoltnak, és az őt évek óta védő baloldali polgármesternek nincs maradásuk a közéletben és a város élén – ez volt a témája egy hétfői sajtótájékoztatónak, Vácon.

Fehér Zsolt, a váci Jobbik elnöke, önkormányzati képviselő, az Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnöke korábban egy pedofil tartalmakat közlő és nőgyűlölő szennylapot szerkesztett, amiben 12 éves kislányok megerőszakolásáról, nők meggyalázásáról, megcsonkításáról van szó – kezdte mondandóját Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Rámutatott arra is, hogy Fehér máig nem kért bocsánatot az emberektől tettéért.

„Ez a váci baloldal jelenlegi morális erkölcsi mércéje” – húzta alá Imre Zsolt.

„Az ügy másik szereplője pedig Matkovich Ilona, aki nem csak polgármesterként és politikusként, hanem nőként és anyaként is hallgatásával asszisztál Fehér Zsolt ügye mellett, és miközben assztisztál, aközben farizeus arccal tüntetget vidáman egy gyermekek védelmére szervezett civil rendezvényen.”

„Ez abszolut összeférhetetlen, méltatlan a polgármesteri pozícióhoz, éppen ezért fel is szólítottuk őt is és a képviselőt is, Fehér Zsoltot a közéletből való távozásra.

„A mai napig nem kaptunk semmilyen fajta választ, nem is csodálkozunk ezen, mert a baloldalon semminek nincsen semmilyen fajta következménye” – tette hozzá Imre Zsolt.

„Egy beteg, aberrált ember ül a váci képviselő-testületben. Ezért döntöttem úgy, hogy felhívom rá a váciak figyelmét, ezért került kihelyezésre a város több pontjára is ilyen óriásplakát, és ezért juttatunk el minden váci háztartásba egy ilyen szórólapot, ami bemutatja ezt az egész ügyet. Tudják meg a váciak, hogy milyen ember jár köztünk!” – ezt már Szabó Csaba, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje mondta.

Ezt követően idézett az Arbo Nyúzban megjelent nőgyűlölő és pedofil írásokból. Többek között felolvasta a Pedofeeling című írást, ami egy egy 12 éves váci kislány kirablásáról és megerőszakolásáról szól.

Pedofeeling

„A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arca… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kiscsajok még babáznak, nem kívánják a faszt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves, váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akart kínálni egy kólával. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm őt valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele, hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a puncija nedves volt. Nem bírtam magammal, bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán rrrr…”

„Fehér Zsolt a facebook oldalán azzal próbálta bagatellizálni, hogy ez régen, a maga idejében röhögni volt jó. De nem! Ez sem most, sem régen nem volt vicces. 12 éves kislányok megerőszakolásáról nem lehet viccelni. Ebből látszik, hogy nem normális” – folytatta Szabó Csaba, hozzátéve, „felháborító az is, hogy polgármester asszony meg az egész baloldal évek óta védi ezt az embert.”

„Felhívtam Gyöngyösi Mártont, a Jobbik elnökét és szembesítettem ezekkel a tényekkel, szerinte ez az ügy telefonbetyárkodás témája és nem is foglalkozik vele. Majd a Pesti Srácoknak azt nyilatkozta, hogy majd ha valami komolyabb forrásból is elér ez a hír, akkor majd foglalkozunk vele. Ez a jobbik valódi arca. Ha nincs belőle botrány, akkor jó nekik a pedofil tartalmat szerkesztő Fehér Zsolt. Ha majd lesz belőe botrány, akkor majd elgondolkodnak rajta hogy mit csináljanak, de ki tudja hogy hány ilyen beteg ember van ma, most ott a Jobbik tagjai között” – folytatta Szabó.

Potocskáné Kőrösi Anitát és Z. Kárpát Dánielt is felhívtam, ők teljesen fel voltak háborodva. Elutasították a pedofíliának minden formáját, és mi történt azóta? Megígérték, hogy meg fogják tenni a lépéseket, ez februárban történt, mi történt azóta? Semmi. Úgyanúgy a váci jobbik elnöke Fehér Zsolt, ugyanúgy önkormányzat képviselő Vácon, úgyangúgy képviselő a megyén, és ugyanúgy megkapja a vagyonnyilatkozata alapján a havi 500 ezer forintos fizetését a Jobbik pártalaptíványától. Ez a Jobbik, ez a baloldali városvezetés és ez Vác szégyene” – zárta mondandóját Szabó Csaba.

Ezt követően Kárpáti-Kelemen Katalin, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje szólalt fel, mint mondta édesanyaként és nőként.

„Nagyon felháborít, hogy még mindig ott ül. Ráadásul egy olyan bizottság élén ami az óvodák felett is gyakorolja a hatáskörét, dönt a gyerekeinknek a sorsáról. Amikor ez az egész napvilágra került, az lett volna a minimum hogy nyilvánosan bocsánatot kér a családoktól, a nőktől. Én nagyon bízom benne, hogy eljutnak hozzá az én gondolataim is – képviselem a női társadalmat, a családokat, a gyermekeket is – hogy magába néz és önként lemond. De előtte kérjen bocsánatot!” – tette hozzá Kárpáti-Kelemen Katalin.