SZABÓ CSABA: MONDJON LE FEHÉR ZSOLT, ÉS AZ ŐT ÉVEK ÓTA VÉDŐ MATKOVICH ILONA!

„Most már nem csak Matkovich Ilona, de a Jobbik elnöksége is védi a pedofil tartalmakat szerkesztő Fehér Zsoltot” – hívja fel a figyelmet Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke a közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában.

Szabó Csaba emlékeztet arra, hogy nemrég többeket felhívott a Jobbik elnökségéből és ismertette nekik, hogy Fehér Zsolt önkormányzati képviselő, a váci Jobbik elnöke korábban az Arbo Nyúz főszerkesztőjeként pedofil tartalmakat közölt szennylapjában.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese akkor azt mondta: „Én elutasítok mindent, ami a pedofíliának bármilyen nevetség tárgyává való tételét megvalósítja.” „Én is úgy gondolom, hogy ilyesmivel viccelődni nem szabad, nem illik és nem fér bele semmilyen szinten” – ezt pedig Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke nyilatkozta Szabó megkeresésére.

„Ehhez képest mégsem történt semmi. Nem határolódtak el tőle, nem mondatták le. Fehér Zsolt még ma is a váci Jobbik elnöke és önkormányzati képviselő” – mutatott rá Szabó Csaba.

Fehér Zsolt vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy havi szinten 500 ezer forintot kap a Jobbik alapítványától mint adminisztrációs munkatárs – tette hozzá.

„Ez a baloldal igazi arca. Védik azt az embert, aki 12 éves kislányok megerőszakolásáról szóló tartalmaknak adott teret. Azt az embert, aki leírta, hogy megerőszakolt egy kiscsajt a városháza előtt, és amikor kiderült, hogy ilyeneket írt, akkor nem bocsánatot kért, hanem bagatellizálja és leírja, hogy régen ezek még viccesek voltak” – részletezte Szabó.

„A baloldalon semminek nincs következménye. Mondjon le Fehér Zsolt, és az őt évek óta védő Matkovich Ilona! Vác többet érdemel, de a baloldali városvezetés nem érdemel több esélyt!” – zárta mondandóját a váci Fidelitas elnöke.