A PEDOFIL, NÁCI TARTALMAKKAL DOMBORÍTÓ KÉPVISELŐ(K)HÖZ KÖTŐDÉS NAGY VÍZVÁLASZTÓ

Ahogy azt egy korábbi írásunkban jeleztük, érdemes lesz odafigyelni a korábbi perverz-pedofil cikkei publikálásával és azok legújabb kori mentegetésével saját magát a politika szemétdombjára tevő Fehér Zsolt mozgolódására azután is, hogy bejelentette: nem indul újra a Földváry téri egyéni képviselői mandátumért.

De nem csak a megélhetési politikusok táborába tartozó képviselő személyes lépéseit érdemes figyelni, hanem az őt kitartók, így a helyi balliberális-szivárványos döntéshozó önkormányzati többség, no meg a Jobbik viszonyulását is.

Mindkét esetben igaz, hogy cinkos, aki néma, azaz végső soron rájuk is ég, hogy továbbra sem gondoskodnak arról, hogy ez az alak teljesen és végképp eltűnjön a közéletből, ahol nem lehet helye – és nem csupán pedofil cikkei, hanem antiszemita, gyűlöletkeltő szövegelései, posztolásai, lájkolásai miatt sem.

Ehhez képest árulkodó, hogy a Jobbik egyik fővezére telefonbetyárkodásnak minősített a napokban egy, a pártjukat Fehér Zsolt viselt dolgaival szembesítő hívást, miközben a képviselő ott volt (van is?) a szervezeti bérlistájukon – ez újabb bizonyítéka, hogy a nemzeti radikális tömörülésként indult párt velejéig megzápult mára.

A másik fontos kérdés, hogy Fehér vajon a március végén esedékes újabb képviselő-testületi ülésre is beül-e még/majd gombot nyomogatni, hozzászólni akár észt osztva, akár a csapata szennyesét mosva, akár szebb jövőt hirdetve – ha így lenne, az pedig rajta kívül az egész helyi összerogyást minősítené Matkovichtól Ilonától kezdve Rozmaring Sándorig.

Bár már az is alaposan leminősíti őket, hogy szinte mindvégig hatalomban tartottak, tartanak egy ilyen, a fiatalokra (is) veszélyesnek mondható politikai gengsztert.