ÉGÁLLOMÁS CÍMMEL ÚJ ALBUMOT ÁLLÍTOTT ÖSSZE A KIVÁLÓ DALSZERZŐ-MUZSIKUS, HEINCZINGER MIKA

Az internetes zenemegosztó oldalakon már elérhető a Nagymaroson született, családjával Sződön élő, de természetesen Váchoz is ezer szállal kötődő kiváló muzsikus, Heinczinger Mika Égállomás című albuma, ami remélhetőleg hamarosan CD formájában is megjelenik.

„Nagyon sok jó muzsikussal alkothattam megint. Köszönöm mindenkinek!!!” – adta hírül az összeállítás elkészültét a dalszerző-zenész, köszönetet mondva a közreműködőknek.

Név szerint: Radisz Afrodité Elizavet, Tímár Sára, Soós Réka, Krulik Eszter, Mády-Szabó Eszter, Kollár-Apró Anna, Török Máté, Tóbisz Tinelli Tamás, Heigl László, Pusztai Gábor, Schneider Péter, Apáti Ádám, Bizják Gábor, Mikulás Jankó Miki, Pintér Zsolt, Ferenczi György, Dresch Mihály.

Szerepeket is említve így folytatódik a szerző-előadó köszönetnyilvánítása:
„Köszönöm a gödi Búzaszem Iskola Kalász osztályának és fiamnak, Nimródnak, valamint a felkészítőtanároknak, Verbay Zsuzsannának és Verbay Zsoltnak a lemezen való közreműködést, Vedres Csabának, hogy megírta az »Altató« című dal vonós kíséretét, Szeidl Mariannak a borítófotót, Török Máténak a tipográfiát, Mohai Györgynek a kórusfelvételt s a »Kikötők« dal felvételét, Gresicki Tamásnak a masteringet. Teljes szívemből mondok köszönetet Pusztai Gábornak a lemez dalainak a felvételéért, keveréséért s zenei rendezői munkájáért. Nem vagyok könnyű eset… Köszönöm az NKA-nak a dalok felvételéhez nyújtott támogatást. Köszönöm a Jobtain Kft-nek, különösen Mihályi Magdolnának a megjelenésben nyújtott segítséget. Köszönetet szeretnék mondani a családomnak, hogy támogatnak, segítenek, kibírnak. S köszönetet szeretnék mondani a Teremtőnek, hogy itt lehetek az ÉgÁllomáson s láthatom ezt a gyönyörűséget s énekelhetek róla. Áldás!!!”

Az ÉgÁllomás című összeállítás megtalálható a Dalok.hu-n is, illetve a szerző-előadó reményei szerint hamarosan CD formátumban ugyancsak hozzáférhetővé válik.