SZÁDOCZKI IMRE: FELKÉSZÜLTEN FUTUNK NEKI A VÁLASZTÁS ÉVÉNEK

„A múlt héten megtartottuk a váci jobboldali közösség újra hagyománnyá váló rendezvényét, a lencse-partit. Több mint 200 résztvevő, kitűnő hangulat, tartalmas beszélgetések. Nagyon jól sikerült a rendezvény, ez egy szuper évkezdet. Ebben a hangulatban futunk neki a választás évének, egy ilyen csapat a legnagyobb reményekre jogosít fel!” – nyilatkozta lapunknak Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke.

A rendezvénynek a Vanyek Béla Sportcentrum adott helyet, ahol a Váci Reménység Egyesület ezen a télen is kialakított egy korcsolyapályát, ami a városlakók körében nagyon népszerű.

„Szerencsére a Váci Reménység Egyesület megcsinálta a jégpályát, de ezt ismét nem a baloldali vezetőknek köszönhetjük. A múlt év végén szóvá tettem az óriási marketinggel reklámozott főtéri csúszkapálya állapotát. Még a havat sem lapátolták le róla egy szombati napon, így teljesen használhatatlan volt. Egyébként azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy ez a megoldás bármilyen formában is helyettesíthet egy jégpályát. Ennek a vezetésnek ez még nem sikerült, egyszer sem volt jégpálya a főtéren, mindig kitaláltak valamilyen indokot, miért is nem” – fűzte hozzá Szádoczki Imre.

„Az elmúlt év végének slágertémája volt még a Deákvári főtér ominózus útfelújítása. Matkovich Ilonáéknak ismét sikerült egy egyébként mindenki örömére szolgáló beruházással az ott lakók életét rendkívül megnehezíteni. Hogyan gondolhatta bárki, hogy ennek a munkának a tél kellős közepén kell nekifogni, és hogyan gondolhatta bárki, hogy a közműveket nem kell kicserélni az út alatt? Tervezésből elégtelen, bosszúságokozásból jeles” – mondta el véleményét a beruházás körülményeiről Szádoczki.

„Kevesebb mint fél év van hátra a választásokig és annyit ígérhetek, hogy folytatjuk a munkát, a csapatunk készen áll a küzdelemre. Vissza kell szereznünk szeretett városunkat ettől a városvezetésnek álcázott ingatlanügynökségtől, akik mindent eladnak” – zárta mondandóját Szádoczki Imre.