MATKOVICHÉK FOLYAMATOSAN HERGELIK A LAKOSSÁGOT

Folyamatosan próbál védelmező szerepben tetszelegni a váciak előtt a balliberális önkormányzat, miközben hergelik a lakosságot.

Három kérdést szegeznek lépten-nyomon az emberek fejéhez Matkovichék. Akkumulátorgyár és munkásszálló építésről kérik ki a váciak véleményét, ami puszta riogatás a részükről, ugyanis nincsenek tervben ilyen beruházások Vácon. Emellett kitérnek arra is, hogy a lakosok elegendőnek tartják-e a Váci Rendőrkapitányság jelenlétét a város közterületein?

Utóbbi kérdés visszatetsző a városvezetés részéről az után, hogy a májusi képviselő-testületi ülésen elfogadták a rendőrkapitány éves beszámolóját a rendőrség tavalyi működéséről.

Májusban maga Matkovich Ilona  javasolta, hogy fogadják el a jelentést. Most mégis úgy tűnik, hogy elégedetlen a rendőrség tevékenységével, mivel a téma két olyan kérdés mellett kapott helyet a közvélemény kutatásban, amik ellen egyértelműen hadakozik a váci baloldal és amik mellé negatív üzenetet társítanak.

Annyi biztos, hogy Matkovichék mindent bevetnek. Amellett, hogy telefonon hívogatják a váciakat még egy félretájékoztató, hergelő lakossági fórumot is képesek voltak megtartani.