SZOMBATON AMATŐR ASZTALITENISZ VERSENYNEK AD OTTHONT A PIARISTA GIMNÁZIUM TORNACSARNOKA

A Váci Reménység Egyesület kezdeményezésére november 4-én szombaton 10 órai kezdettel amatőr asztalitenisz versenyen vehetnek részt a vállalkozó kedvű nevezők, az eseménynek a Piarista Gimnázium és Kollégium tornacsarnoka ad helyet (bejárat a piarista templom mögötti vaskapun).

Az esemény célja a sportág népszerűsítése valamint sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a Vácott és környékén élő, a sportágat szerető, amatőr, tehát nem igazolt játékosok számára.
Versenyszámok: páros, valamint férfi, női egyéni (a páros versenyszámban vegyesen is lehet indulni, azaz: gyermek-szülő, házaspárok, férfi-férfi, férfi-nő).

Időrend: 10 órától vegyes páros, majd férfi, női egyéni, nem előbb mint 11.30. Indulásra jogosultak: Vácott és környékén élő sportolók, játékosok. Korhatár nincs.

Nevezés csak írásban, név, versenyszám és páros partner megadásával a labai101010@gmail.com e-mail címen, november 1., szerda éjfélig lehetséges.

Nevezési díj: 1000 Ft (versenyszámok számától függetlenül), számlaigény esetén kéretik megadni a nevet, e-mail címét, közület esetén adószámot is.

Lebonyolítás: A verseny lebonyolítása vegyes rendszerben (csoportmérkőzések, majd egyenes kiesés) történik. A verseny 3, sok jelentkező esetén 2 nyert játszmás mérkőzésekkel (szettenként 11 pontig, 2 pontonként szervacserével ) 9 db versenyasztalon zajlik.

Díjazás: A kategóriák I. helyezettjei kupa és érem díjazásban, a II. és III. helyezettek érem díjazásban részesülnek. A bronzéremért nem kell játszani, két harmadik helyezés van.

Fontos tudnivalók: Regisztráció a verseny napján 9.30-ig. Pingpong ütőt korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők, de alapvetően vinni kell. A teremben váltócipő használata kötelező.

A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a MOATSZ szabálykönyvében foglaltak az irányadók.

A szervezők fenntartják a verseny lebonyolításában való változtatás jogát. A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, esetleges anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

A versennyel kapcsolatos további információk megtekinthetők az egyesület hivatalos honlapján.