KISVÁCI INVITÁLÓ: MAGYARORSZÁG-SZERBIA MECCS NAGY KIVETÍTŐN, FORRÓ HANGULATBAN (frissített)

Szombaton este nagyon fontos mérkőzés következik a magyar válogatott számára az Európa bajnoki selejtező sorozatban Szerbia ellen, a Puskás Arénában, az ilyen meccseket nagyobb közösségben különösen izgalmas követni, s erre kiváló lehetőség a Suthi Brothers Pub kínálata, ahol óriás kivetítő előtt szurkolhatnak a focirajongók.

Ezen a tétmeccsen teszi először úgy a szívére a kezét Marco Rossi, hogy már magyar állampolgár is

Ahogy az MLSZ azt kéri a szurkolóktól, hogy lehetőleg minél előbb érkezzenek a Puskás Arénához, úgy bízvást várható, hogy jóval a mérkőzés 20.45-ös kezdése előtt megtelik a kisváci pub, érdemes jóval korábban érkezni, hangolódni a közös drukkolásra.
„Az érdeklődésből is azt látjuk, hogy az év legfontosabb találkozója előtt áll a válogatott. A kapunyitás három órával a meccs kezdete előtt, azaz 17.45-kor lesz. Kérjük, hogy a drukkerek időben érkezzenek a stadionhoz a torlódások elkerülése érdekében” – mondta az M1 aktuális csatornának Sipos Jenő.

A szóvivő kifejtette: az MLSZ színes programokkal készül, így ismét lesz szurkolói falu, ahol különféle játékokkal várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt, újra lesz pódiumbeszélgetés is – a Sutiban pedig már ez a felvezetés is látható lesz a kivetítőn.

*

Újabb hír, hogy a főtéren ugyancsak lesz óriás kivetítő a magyar – szerb mérkőzés közvetítésére, tehát a szabad ég alatt is csatlakozhat más drukkerekhez, akinek erre támad kedve.