KÍNOS: TŐLÜNK TUDTA MEG MATKOVICH ILONA, HOGY BAKIZOTT

Ön tudja, hol játszott október 7-én a váci NB I-es női kézilabdacsapat? Vác sportszurkoló bőrébe bújt polgármesterének fogalma sem volt róla addig, amíg mi meg nem írtuk, hogy tévedett 50 kilométert az általa vélt és a valós helyszín között. 

Fogalma sem volt arról Vác balliberális polgármesterének, hogy hol játszott a múlt hétvégén a Praktiker-Vác NB I-es női kézilabdacsapata.

forrás: facebook.com/Matkovich Ilona; dátum: 2023. október 11.

A múlt szombati mérkőzés idején Matkovich Ilona a Vác Városi Sportcsarnokból jelentkezett be közösségi oldalán az eredményekkel, ám a váciak nem ott, hanem Budapesten, az Elek Gyula Arénában léptek pályára az FTC ellen.

forrás: nemzetisport.hu

Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke szerint Matkovich Ilona sportdrukkerként próbál kampányolni, de láthatóan ez sem megy neki. Ugyanis vagy nem tudja, hol nézte a váciak mérkőzését, vagy nem is volt jelen az összecsapáson, márpedig facebook-posztja azt sugallja, hogy élőben követte az eseményeket. 

forrás: facebook.com/Matkovich Ilona; dátum: 2023. október 12.

Miután beszámoltunk Matkovich bakijáról, rövid időn belül módosította bejegyzésében a helyszínt. A váciak vélhetően azt kívánják, bárcsak ilyen ütemben fejlődne a város, épülne fel a Bauer Mihály utcai bölcsőde és javulna a közbiztonság!