LELKI ERŐFORRÁSGYŰJTŐ KÖZÖSSÉGET INDÍT A VÁCI EGYHÁZMEGYE ÉS AZ APOR VILMOS KATOLIKUS FŐISKOLA

A Váci Egyházmegye és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola szervezésében 2023. őszén indul, kéthetente péntek esténként a gyászolók lelki erőforrásgyűjtő közössége.

Várják azok csatlakozását, akik szerettük elvesztése után nehezebben birkóznak meg a veszteséggel, mint gondolták, vagy nem szeretnének egyedül maradni a fájdalmukkal, esetleg úgy érzik, hogy szeretnének már végre túllenni a szenvedésen, de nem tudják, mit tehetnének. Kis létszámú, 10 alkalmas, szakember által vezetett sorstársi csoport indul Vácon, kéthetente péntek esténként.

A zárt csoport segíti a résztvevőket abban, hogy a beszélgetésekben megtalálják erőforrásaikat a gyászuk viseléséhez, sorstársakkal találkozhassanak, és megtapasztalhassák, hogy a türelmes elfogadás gyógyítóan hat.
Az emberi kapcsolatok különleges, építő mélységét élhetik át a csoporttagok, és az alkalmakról nem szomorúbban, hanem feltöltődve távozhatnak.

Helyszín: MotiVÁCió Képzési Központ (Vác, Galamb köz 5.).

Az érdeklődőket fél órás ismerkedő beszélgetésre várják a szervezők a csoport indulása előtt. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Mindenkiben más-más kérdések merülhetnek fel, keressék bizalommal a 06 70/315-6639 telefonszámon, vagy a gyaszom@gmail.com email címen Babai-Szénégető Adrienn mentálhigiénés szakembert, gyászcsoportvezetőt!