„ENNYI ESZÜK VAN” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Több olyan, minden vácit érintő ügyről számoltunk be az elmúlt napokban, amik miatt igencsak kinyílt a bicska a városlakók zsebében. A többi közt ilyen volt, hogy Matkovich Ilonáék megemelték a strand nyári belépőit, de a gyermekmedence erre a szezonra sem készült el.

A legtöbb nyári díjtétele megnövekedett június 15-től a váci strandnak. A legnagyobb mértékben a felnőtt havi reggeli úszóbérlet ára emelkedett: 15.000 forintról 19.500 forintra. A felnőtt belépő 1500 forintról 2000 forintra nőtt, a gyermek 900 forint maradt. Kérdés azonban, hogy ki lesz az, aki a váci strandra viszi a gyerekét pancsolni, ugyanis a gyermekmedence továbbra sem üzemel, el sem készült, és még mindig nem lehet látni a felújítás végét. Az ellenzéki önkormányzat folyamatosan magyarázkodik ezzel kapcsolatban. Covid-zárlattól kezdve, a munkák közben felmerült problémákig mindenre hivatkoznak.  

A váciak szerint:

„Nevetséges munkaterületen strandolni ennyiért. A végén még befognak dolgozni is.”

„Elég elszomorító, hogy idén sem lesz kész a gyerekmedence.”

„Hová süllyed már Vác is egyre rosszabb. Nagymaroson, Zebegényben jobban haladnak mindennel, itt semmi.”

„500 Ft is sok lenne ezért. Nevetséges!!!”

„Ki ad ennyi pénzt egy szeméttelepen bukdácsolásért? Nagyon éhesek a disznók!!!”

Beszámoltunk arról is, hogy Matkovich Ilona elírta a saját címét, amikor bejegyezték a lakóhelyét neki mint elnöknek, a külföldi dollárokat gyűjtő Összefogás Vácért 2024 Egyesület nyilvántartásba vételénél.

Az erről szóló dokumentumon az van feltüntetve, hogy a balliberális polgármester Vácon, a Múzeum utca 5. szám alatt lakik. Az ügy pikantériája, hogy ilyen cím egyáltalán nem létezik a városban. Matkovich pedig a Múzeum utca 6-ban lakik, ahogy az a kapucsengőjén is fel van tüntetve.

A baloldalnál eddig sem volt példa nélküli, hogy ilyen bakikat elkövetnek. Karácsony Gergely főpolgármester a saját nevét nem tudta leírni a baloldali előválasztásra benyújtott jelölőíven. A keresztnevét Gelgelynek írta Gergely helyett.

Mint ismert, a váci baloldal létrehozta az Összefogás Vácért 2024 Egyesületet, aminek elnöke Matkovich Ilona lett. A baloldalnál országszerte – és most már Vácon is – bevett szokás, hogy a politikusok civilek bőrébe bújnak és egyesületeikhez gurulnak a Soros-dollárok.

A váciak szerint:

„Ennyi eszük van.”

„Ez az igazi inkognitó! Álcivil tömörülés, álcímen bujkáló vezető!”

„No komment!”

„Az egész város a legkorruptabb szar.”