SZABÓ CSABA: BEÉGTEK GYURCSÁNY VÁCI EMBEREI

Gyurcsány Ferenc kiadta országosan a helyi embereinek, hogy majálisokat kell szervezni. Ez több helyen sikerült, de Vácon alkalmatlan emberei vannak Ferencünknek” – fejtette ki véleményét Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke legújabb videójában a Demokratikus Koalíció szó szerint balul sikerült rendezvényéről.

Szabó Csaba a vadnyugati filmekben sokat látott, üres városos jelenethez hasonlította a DK váci rendezvényét. Mint mondta: a DK majálisára és Juhász Béla, a párt frissen igazolt sződligeti polgármesterének politikai nagybeszédére nem sokan voltak kíváncsiak.

A váci Fidesz-KDNP és a Fidelitas pár perces néma demonstrációval jelezte, hogy nem kérnek Gyurcsányékból. 

„Igazán kellemetlenül érintette a szervezőket, hogy mi többen voltunk, mint az érdeklődők. Ez olyan mély nyomot hagyott Juhász Bélában, hogy a mai napig nem tudja eldönteni, hogy a fekete ruhás gyülevészhad megzavarta a DK majálisát, vagy ez a gyülevészhad oda se mert menni. Úgy látszik Bélánknak nehéz feldolgozni, hogy egy rendezvény megszervezésére is alkalmatlan és senki se kíváncsi rá. Persze, „bátor” Juhász Béla nem mert nyilatkozni egyik médiának sem” – fejtette ki Szabó.

Arról, hogy Gyurcsány végül nem érkezett meg Vácra, a helyi Fidelitas elnöke azt mondta, hogy „egy érdektelenségbe fulladó rendezvényre nem szívesen megy az ember, ahol többen vannak ellene, mint mellette. Ez köszönhető a jó szervezésnek és Matkovich Ilona ámokfutásának, amit a város kárára csinál.”

Szabó rámutatott arra is, hogy ezek után „nagyon nehéz helyzetbe került polgármester asszony. Azt láttuk eddig is, hogy próbál megfelelni Gyurcsány Ferencnek, de egy ilyen komoly égés után rá kell kapcsolnia, hogy megtarthassa pozícióját.”

„A kérdés már csak az, hogy a Gyurcsánynak való megfelelési kényszere miatt ki fog most rosszul járni?” – tette fel a kérdést Szabó Csaba, majd hozzátette, hogy „mi mindent megteszünk azért, hogy most már ők járjanak rosszul és a váciak jól.”

Szabó Csaba videója itt tekinthető meg.