CIVIL SZOLGÁLTATÓ- ÉS TANÁCSADÓ IRODA NYÍLT A VÁCI REMÉNYSÉG EGYESÜLET SZÉKHÁZÁBAN

A Dunakanyar régió, a megye északi részének egyik legnagyobb múltú civil szervezete, a rendkívül szerteágazó tevékenységi körű Váci Reménység Egyesület a jövőben egy újabb feladatot is ellát, mint a dunavarsányi székhelyű Pest Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ kiemelt partnere, kedden délután megnyitották a Csányi úti klubszékházban a szolgáltató-tanácsadó irodát.

Fábián Fédra vezetőségi tag, az új iroda vezetője köszöntőjét követően az ünnepi esemény kis műsorral kezdődött a VRE cserkészcsapata két tagjának a közreműködésével, Kontreczky-Catalan Glória gyönyörű éneklésével és Lukács Bence szép szavalatával.

A folytatásban a civil szervezetek fontosságát ecsetelve, az őket segítő új iroda jelentőségét kiemelve beszédet mondott Dr. Bóna Zoltán, Pest Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ elnöke, Rétvári Bence parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára és dr. Radich Orsolya, a Pest Vármegyei kormányhivatal főigazgatója is.

Tehát a legfontosabb szolgálati tudnivaló, hogy a Váci Reménység Egyesület (2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 58.) immáron a Váci és Észak-Dunamenti Civil Közösségi Szolgáltató Iroda működtetője is egyben, az ezen feladattal összefüggő információkat a jövőben a klub honlapjának (www.vaciremenyseg.hu) vonatkozó új menüpontjában találhatják majd meg az érdeklődők, az ügyfélszolgálati idő helye és ideje: elnöki iroda, szerda 9.00 – 12.00 között, telefon: 20-564-9240.