AZ IDÉN SEM MARAD EL A MÉSZKŐEMBER HEGYI KERÉKPÁROS VERSENY A NASZÁLY SZERPENTINJÉN

Bár néhány napja még arról tett közzé bejegyzést a Naszály szerpentinjének népszerű tavaszi futamát kitaláló, csaknem két évtizeden át főszervező Somoghy Attila, hogy ez a történet befejeződik, mégsem eszik olyan forrón a kását, ezt nem lehet csak úgy abbahagyni – nagyon sokak örömére.

Legújabb információként ezt posztolta a saját jogon már az 50 +-osok között érdekelt nagyszerű sportember, civilben testnevelő tanár:

„Kedves Versenyzők!
Kicsit úgy érzem magam, mint Presser Gábor, aki megcsinálta nagyszabású búcsúkoncertjét, aztán utána még legalább hatot.

Korábbi bejelentésem óta özönlenek Tőletek az e-mailek, melyekben a verseny további megrendezésére biztattok. Köszönöm szépen ezt a bizalmat! Sikerült megállapodásra jutnom a Superior MTB Team vezetőjével, Soós Sándorral, eszerint az egyesület átveszi tőlem a verseny további rendezését. Ennek egyik feltétele, hogy az idén még én rendezem meg futamot, a Superior támogatásával. Mivel az egyesületnek saját rendezésű versenyei is vannak, változtatni kellett a megszokott áprilisi időponton, de valamit valamiért. Így az idei verseny időpontja 2023. március 11-e, szombat!

Én örülök ennek a megállapodásnak. Sanyával évek óta jó kapcsolatban vagyok és kérésének megfelelően nem fogok teljesen hátat fordítani a versenynek. Nem is tudnék. Úgyhogy LESZ Mészkőember-Légrádi Béla Emlékverseny, csak egy ici-pici változással.

A versenykiírást villámgyorsan igyekszem közzétenni a már megszokott felületen (www.meszkoember.hu).

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a biztatást! Tudom, hogy jó kezekbe teszem a verseny sorsát, remélem, ez Nektek sem jelent gondot és továbbra is az eddigi lelkesedéssel fogtok jönni hozzánk versenyezni! Találkozunk márciusban!”