GREENPLEASE, AVAGY: NE LÓDÍTSANAK MÁR ZÖLDEKET HÖLGYEK, URAK!

Miközben a kormány illetékesei és erdészeti szakemberek nyilvánvalóvá tették, hogy a balliberális ellenzék hisztériakeltésével szemben nem lesz itt mértéktelen, felelőtlen tarvágás tűzifa utánpótlás okán sem, azért a legelvakultabb (ál)zöldek csak tovább tolják a siránkozást – köztük a váci önkormányzat tanácsnoka, belvárosi képviselője, Jess Kinga is.

Legutóbb ezzel a kopizott képpel és szöveggel próbálkozott a lakosság okításával, érzékenyítésével, de hát annyira blőd és gagyi a cucc, hogy nehéz alulmúlni.
„A fakitermelés korlátozásainak eltörlése utat nyit a mohóságnak és a visszafordíthatatlan pusztításnak. Csatlakozz hozzánk augusztus 17-én szerdán, este 6-kor a Széchenyi téren. Követeljük együtt, hogy vonja vissza a kormány ezt az erdeinket pusztító rendeletet!”

Jess Kinga szinte biztosan ott lesz a tüncikén, de talán még a magát anno elkötelezett környezetvédőként, zöldítőként reklámozó Matkovich is, aztán majd megszámoljuk, hányan dőlnek még be az álságos hergelésnek.

Hölgyek-urak ott a szivárványos önkormányzati döntéshozó többségben! Tessenek már a nagypolitizálás helyett a fontos helyi ügyekkel foglalkozni inkább, elvégre ezért markolnak fel busás közpénzeket! Például ne engedélyezzenek fakivágásokat, parkirtásokat Vác területén, mint tették azt – családi biznic okán ugyebár – a Kőhíd utcai területen. Tényleg, ebben az ügyben kérdezzük: kiknek a kandallóiban fognak elégni az ott keletkezett fahasábok?