ELŐADÁS VOLT A NORMALITÁSTÓL ELTÉRŐ, KERESZTÉNYELLENES ESZMÉKRŐL A VÁCI NEMZETI KÖR SZERVEZÉSÉBEN

A Váci Nemzeti Kör meghívására november 10-én az Althann Vendégház konferenciatermében közel száz váci polgár jelenlétében a Védett Társadalom Alapítványtól előadást tartott Földi-Kovács Andrea és Földi László.

A Váci Nemzeti Kör meghívására november 10-én az Althann Vendégház konferenciatermében közel száz váci polgár jelenlétében a Védett Társadalom Alapítványtól előadást tartott Földi-Kovács Andrea és Földi László. – Fotó: Szabó Csaba

Előadásuk témája a globálisan tapasztalható, hazánkban is erőszakosan térhódító ideológiai és kulturális áramlatok valódi arca és célja volt, melyek a hagyományos család és nemzet kereteit feszegetik és a keresztény értékrenddel szállnak szembe.

Rávilágítottak az Európában folyó események mozgató rugóira, a felszín mögötti erővonalakra és összefüggésekre.

A konzervatív, keresztény értékeket valló előadók felhívták a figyelmet a normalitástól eltérő ideológiák, tévképzetek veszélyességére, mivel főleg a gyermekeket és ifjú korosztályokat veszik célkeresztbe.

Az előadás végén a jelenlévők feltehettek kérdéseket, megoszthatták a saját tapasztalataikat is.

Előadás volt a normalitástól eltérő, keresztényellenes eszmékről a Váci Nemzeti Kör szervezésében – Fotó: Szabó Csaba

A hallgatóság a tartalmas, információ-gazdag két órás program után kisebb csoportokban még tovább folytatták a beszélgetést.

A Váci Nemzeti Kör a közeljövőben hasonló gondolatébresztő találkozásokat, előadói esteket fog szervezni!

Konopás Attila, a Váci Nemzeti Kör ügyvivője