TÓTVÁRADI-NAGY BENCE MÉG AZT SEM TUDJA ELÉRNI, HOGY A SAJÁT MUNKAHELYE HONLAPJA ÜZEMELJEN

A váci szegényeket és rászorulókat jelenleg ez az elérhetetlen, de a városházi honlapon hirdetett információs felület fogadja:

Messzemenően jellemző a városháza, valamint Tótváradi-Nagy Bence (aki egyébként ennek az intézménynek a fizetett alkalmazottja) szociális érzéketlenségére, hogy egy elérhetetlen honlappal szolgálják a váci rászorulók informálását. Szemmel láthatóan csak az a hír fontos számukra, hogy egy Összefogás tábla előtt öt városházi vezető átadjon egy ingyen kapott okos zebrát, de az sokad rangú, hogy elérhető legyen a város szegényeit, rászorulóit informáló honlap.

Tótváradi-Nagy Bence 2021 márciusa óta havi kb. 300.000-es fizetést kap a politikusi juttatásai mellé, amióta állásba került a Szociális Szolgáltatások Háza intézményében. A város szegényeire költhető jelentős összeg így most ehhez a baloldali politikushoz vándorolt.

Járja Andrea igazgató és Matkovich Ilona polgármester az intézményben – Fotó: Vac.hu

Neki, valamint Matkovich Ilonának is – aki egyébként nemrégiben látogatást tett az intézményben – csak ennyire fontos, hogy a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ információi eljussanak a rászorulókhoz.

Kutyabarnáék, egy igazi „váci” család – feldolgozhatatlan a kép üzenete

Egyébként, ha valakit érdekelne Tótváradi-Nagy Bence intézményben betöltött szerepe, akkor semmiféle találatot nem ad az új honlap, úgy tölt be ott állást, hogy ennek nincs nyoma az intézmény internetes felületén.