MATKOVICH BÁBJÁBÓL GYURCSÁNY BÁBJA LETT INOTAY GERGELY – VIDEOSZEMLE

Szabó Csaba egy szembesítő videót készített az Összefogás képviselőjelöltjeként induló, Vác egyik legképmutatóbb köpönyegforgatójáról, közéletünk Tartuffe-jéről, Inotay Gergely Ábelről. Az általa kimondott „emelkedettnek” szánt szavak ugyanis gyakorlatilag minden politikai tettével szöges ellentétben állnak. A videó felvázolja azt a folyamatot, hogy Matkovich egykori kedvenc marionettfigurája, aki 2019-ben még csak a keresztény szavazatok besöprésére volt hivatva, mára hogyan lett Gyurcsány kesztyűbábjává.

A szerző Madách Imre örök érvényű vigasztaló sorait idézi, amikor valami nagyon fáj az embernek: „Tragédiának nézed? nézd legott Komédiának, s mulattatni fog”.

Így vagyunk valahogy a konzervatív-keresztény oldalon, amikor e számító hipokrita szavait ízlelgetjük, mint például ezeket a szólamait:

„Azt szeretném, hogy végre egységes, békés Magyarországon élnénk. Az árkokat be kell temetni, egységbe kell kovácsolni a magyarságot, határon innenit és azon túlit, hívőt a nem hívővel, embert az emberrel. Ez az egyetlen sikerre vezető út.”

Ó be szép szavak! Kár, hogy egy szó sem igaz belőle.

 

2006 lovasrohamát vezénylő politikus kiszolgálója lett

Inotay emlékezete minden bizonnyal szelektíven működött, amikor szerepet vállalt abban a pártszövetségben, melynek vezetője 2006-ban a békésen felvonulók közé rendőri lovasrohamot vezényelt, amikor a hazugságai miatt az ellene tüntetőket gumilövedékkel és vízágyúkkal bombázta.

 

A nemzet újraegyesítésének legnagyobb ellenségének katonája lett

Mondja ezt egy olyan ellenzéki koalíció tagjaként, amelyik 2004. december 5-én nyíltan elutasította a határon túl élő magyar honfitársaink kettős állampolgárságát, és azóta is folyamatosan ellenük uszítanak határon belül és azon túl egyaránt. Közben meg a Nagy Testvér parancsszavára feltétel nélkül engednék be az országba az idegen kultúrájú bevándorlókat.

 

Az LMBTQ-propaganda egyik legsarkalatosabb képviselőjének alattvalója lett

Inotaynak, keresztény emberként fontosabb a szexuális kisebbségek jogaiért való aggodalom, mint az egyház tanítása, vagy a család, ahol az apa férfi, az anya nő.

Inotay szavai MIND hamisak és álszentek.

„Ha már a mindenki előtt ismert 56-os áldozat – Brusznyai Árpád – családjához való rokoni kötődés nem akadályozza meg Önt a hamis prófécia terjesztésében, legalább azokra legyen tekintettel, akik hűek maradtak azokhoz az értékekhez, amelyekhez Önnek már semmi köze” – hangzik el a videóban.

Szabó Csaba úgy értékeli, hogy e politika út nem a sikerre, hanem a sötét múltba vezet csak vissza. „Ha ezt követi, meglátja, énekesből sohasem lesz nótafa, és csak egy félnótás civil politikus marad. Jó utat, Inotay úr! – gondolattal zárul e szenteskedő politikusról szóló, szembesítő videó.