CSAK KEVESEKET ÉRDEKELT A SZIVÁRVÁNYOS PÁRTOK USZÁLYÁBA KERÜLT INOTAY GERGELY ÁLCIVIL KÉPVISELŐJELÖLT JOBBIKOS MONDANDÓJA

A balliberális előválasztási hajcihő cirkusza keretében péntek délutánra standolást, aláírásgyűjtést, közvetlen-kötetlen részprogram-ismertető alkalmat hirdetett és tartott a Naszály áruháznál Inotay Gergely alpolgármester.

Fotó: VácOnline

Szó mi szó, nem taposták egymás sarkát az érdeklődők, az itteni helyzetkép alapján igen keveseket érdekel(t) a szivárványos pártok uszályába került álcivil városvezető egyik fő támasza, a Jobbik mondandója, még úgy is, hogy akár Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselővel is parolázhatott volna bárki.

Fotó: VácOnline

Előbb a város egyik legsittesebb helyén, az áruház előtti-alatti parkoló aluljáró felőli szegletében omladozó, használaton kívüli közvécé födéménél bútoroztak le a kampányolók, ám hamar belátták – különösen mivel lasszóval is alig egy-két embert tudtak odacitálni –, hogy ez nem jó hely. Így aztán kisvártatva áttelepültek az áruház Széchenyi utcai sarkához. De valahogy ott sem kerekedett tülekedés azért, hogy elpufogtathassák szólamaikat sokak füle hallatára.

Fotó: VácOnline

Az akció egyik főszereplője – persze „Sirámkórusvezető” Inotay Gergely mellett – egy mackós megjelenésű-járású fullajtár volt, aki az idő múltával egyre reménytelenebbül járkált az áruház előtt jobbról balra, aztán balról jobbra, hogy támogató aláírásra buzdítsa a jelek szerint többnyire nem épp miattuk arra járókat.

Fotó: VácOnline

Felvonult persze – talán laza csávók látszatát akarván kelteni – a Jobbik önkormányzati triója is: Kászonyi et. még viszonylag megadta a módját öltözködésben a kiállásnak, Tótváradi-Nagy (Pitiáner) Bence melegítőben téblábolt, Fehér Zsolt et. meg rövidgatyában – róla inkább az rítt le, mennyire nem érdekli az egész ügy, miután pártutasításra már az első felvonás után háttérbe, a függöny mögé kényszerült az előválasztási műsorban.

Fotó: VácOnline

***

Fotó: Inotay Gergely közösségi oldala

Inotay a közösségi oldalán úgy értékelte Z. Kárpát Dániellel közös pénteki találkozót, hogy az általa és a helyi Jobbik által támogatott szegények kilakoltatása „felelős vagyongazdálkodás” volt, nem képes tudomásul venni, hogy a városnak épületfelújításra szánt négymilliárdot Vác már megkapta, valamint neheztelt azért, hogy fel kell újítania a baleset veszélyessé vált saját városi ingatlanokat, mint például a Zöldházat…

Fotó: Z. Kárpát Dániel közösségi oldala

Z. Kárpát Dániel pár percnyi ismeretség után, a messziről jött ember tudatlanságával, valamint mint egy egészen biztosan nem a körzetünkben szavazóként úgy nyilatkozott Inotayról, hogy „kikezdhetetlen, építő típusú, konzervatív ember, aki mögé reményeim szerint minden ellenzéki felsorakozik majd. Engem meggyőzött, hogy ő az egyetlen alkalmas jelölt Vácon!” Hmmmm….