EGY FELEJTHETETLEN UTAZÁS ÉS A DUNA ILLATA VÁRJA AZOKAT, AKIK ÚGY DÖNTENEK, HOGY HAJÓVAL KIRÁNDULNAK A DUNAKANYARBA

Egy felejthetetlen utazás, gyönyörű panoráma és a Duna illata várja azokat, akik úgy döntenek, hogy stílusosan, hajóval kirándulnak a Dunakanyarba. A MAHART PassNave Kft.-nél ráadásul több izgalmas változtatással egészítettük ki a 2021-es menetrendünket, ennek köszönhetően még több élményben lehet részük.

Dönthetnek a szárnyashajó járatok mellett, ha szívesen kipróbálnák, milyen a Duna vizén siklani, miközben a táj gyorsan halad el mellettük.

Választhatják a kirándulóhajó járatokat is, amelyek ugyan lassan érik el úti céljukat, de a fedélzeten fotózni, olvasgatni, nézelődni és feltöltődni is tudnak az út során. Mindkét utazást másért szeretik az utasok, de az biztos, hogy a kisebb csemeték, fiatal párok, baráti társaságok és az idősebb korosztály is megtalálja a kedvére való járatot, és ezzel együtt a hajózás élményét.

Tavaly indítottuk el első alkalommal Dunakanyari körjáratainkat.

Elsőként a Visegrádi körjárat került bevezetésre, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel további útvonalakat is bevontunk, átszállási lehetőségekkel. Az Esztergomból, Vácról, Szentendréről, és Visegrádról induló járatainkkal bejárhatják az egész Dunakanyart.

Ezekre a járatokra kedvezményes árú jegyek válthatók pénztárainkban. A MÁV-val, HÉV-vel, és VOLÁNBUSSZAL közösen kidolgoztuk a KOMBINÁLT DUNAKANYAR NAPIJEGYET, mellyel még könnyebben elérhetővé tettük járatainkat és a dunakanyari településeket, összekötve a Duna jobb és bal partját.

Bár a hajózás már önmagában is élmény, a szárnyashajós programjáratok ennél még összetettebb kínálattal, színes kikapcsolódási lehetőségekkel és szervezett, tematikus programokkal teszik változatosabbá az évet. Így lesz valódi kaland a hajózás!

A megváltozott útvonalainknak és a 2021-es menetrendünknek köszönhetően sokkal több programot tervezhetnek a MAHART PassNave hajóival. A szezon során akár az összes járatot is kipróbálhatják, az utazás élménye, a víz közelsége és a kilátás azt üzeni nekünk minden út során: „Gyere vissza máskor is, éljünk át együtt újabb vízi kalandokat!”

A hajón védettségi igazolvány nélkül utazhatnak! Maszk viselése kötelező  a hajón! Hop on – hop off városnéző busz Visegrádon minden pénteken, szombaton és vasárnap!