ÚJABB SIRALMAS HELYZETKÉP A HÉTKÁPOLNA STÁCIÓS ÖSVÉNYÉRŐL

Egy olvasónk a váci négykerekű roncsvasak kapcsán indított sorozatunkhoz kapcsolódva ráirányította a figyelmet, hogy nem csupán az úton-útfélen hagyott tragacsokkal van itt gond, hanem ellenkező előjellel azzal is, hogy másutt viszont jól jönne némi többlet vas, mondjuk szemeteskukák formájában.

Véleménye szerint jelenleg a város szégyene a liget, a Hétkápolna környékének összképe, ahol a stációs sétányon például egyetlen szemétgyűjtőt sem találni, noha korábban ez a terület a – szavai szerint – brutálisan alkalmatlan mostani városvezetés egyik fő potentátjának, Kiss „Tegyünkrendet” Zsolt alpolgármesternek a szíve csücske volt, amennyiben padokat újíttatott fel és gravíroztatott itt, persze nyilván píár céllal.

Most a liget – jegyzi meg olvasónk – olyan elhanyagolt, amilyen talán még soha nem volt korábban.

A magunk részéről hozzátesszük: tényleg keresve is nehéz lenne más olyan települést találni, amelyik ennyire elhanyagolná egyik ékességét-büszkeségét, amelyik ennyire le akarná rázni magáról egy ilyen fenséges területnek a gondozását, másra hárítva a feladatot.

De hát ez itt a nagy váci szivárványos önkormányzati összeborulás. Ez a csapat csak sírni-ríni tud, továbbá kuncsorogni a lakosságtól egyre szaporodóbb számú számlaszámok révén (lassan ott tartunk, hogy arra is gyűjtenek majd, hogy a csapattagok még több parizert fogyaszthassanak, Jakab Péter után szabadon), no meg vagdalkozni, vádaskodni, médiatroll brigáddal gyűlölködni az ellenvéleményen lévőkkel szemben.