A HELLODUNAKANYAR TV VÁRJA A DUNAKANYARRÓL SZÓLÓ ÚJ ALKOTÁSOKAT!

A megújult HelloDunakanyar TV régi/új oldala a helyben élőknek és az ide látogatóknak mutatja meg érdekes videókon és fényképeken a Dunakanyar látnivalóit és helyi eseményeit.

Ide bárki küldhet videókat és fényképeket, aki azt szeretné, hogy a HelloDunakanyar TV több mint tízezres közösségének széles nyilvánossága előtt minél hamarabb megjelenjenek az aktuális munkái. Az oldal mindenkinek – itt élő, szabadidejükben videókészítéssel foglalkozó műkedvelőktől egészen a hivatásszerűen videógyártással foglalkozó profikig – publikációs lehetőséget biztosít.

Az elkészített videót vagy albumot az alkotó csak töltse fel egy felhőtárhelyre és annak a linkjét küldje el a tv@HelloDunakanyar.hu címre. Miután az adminok megkapták a munkákat, visszajeleznek a szerzőknek, s azokat úgy helyezik majd el, hogy a kapott anyagokat nem vágják meg, nem alakítják át, hanem a szerző nevének feltüntetésével csak feltöltik az oldalra.

A videóban és a képgalériákban bármi lehet, ami érdekelheti a Dunakanyarban élőket vagy az ide látogatókat, legyen az akár természeti, emberi, vallási, kulturális, közösségi, szórakoztató vagy elgondolkodtató téma, egyetlen kikötés csak annyi, hogy annak tartalmában legyen bármiféle kötődése e tájhoz. (A Dunakanyarhoz nem kapcsolható, érdektelen, sértő vagy direkt marketing tartalmakat kíván közölni az oldal.)

A legjobb munkák elsősorban közösségi elismerést kaphatnak azáltal, hogy e népszerű platformon sokan látják és kedvelik a megosztott alkotásokat. Ezen túl azonban az a videó, amit 2021. június 30. éjfélig a HelloDunakanyar TV Facebook-oldalán

  • a legtöbbször néznek meg: az bruttó 100 ezer forint díjat nyerhet el,
  • a második legnézettebb pedig bruttó 50 ezer forint díjban részesülhet.

A HelloDunakanyar TV várja az új alkotásokat!

www.hellodunakanyar.hu