MÁR A SZELÍDEKNEK IS ELEGÜK VAN AZ OSZTRÁK KISVÁROST VIZIONÁLÓ PROPAGANDÁBÓL

A Váci Életben jelent meg a kiemelt képünkön szereplő mém, amely a szelektív hulladékgyűjtők körül kialakult káoszról mondja el mókásan a véleményét. Egy másik posztoló egy képsorozatot tett ki, amelyhez viszont ezeket a keserű szavakat fűzte hozzá: „Nekem személy szerint már elegem van abból, hogy ezen a szeméthegyen keresztül kell eljutnom az otthonomig.”  Matkovich Ilona az ATV-nek adott interjújában úgy nyilatkozott: pont a közterületek rendezését tartja az egyik fő feladatának. Na, most képzeljük el, milyen lenne a város, ha nem ezt tartaná a munkássága célkeresztjének a közepén?

„Nyomatékosítanám, hogy ez a poszt NEM a szemétszállító cég ellen szól. SŐT az ő munkájuknak és kitartásuknak köszönhetően szokott a terület pár órára megtisztulni. Hálás köszönet nekik! Azonban pár órával a távozásuk után, sajnos kezdődik minden elölről.

Sokan járnak az Újhegyi úton és többen is lakunk itt a környéken. Nekem személy szerint már elegem van abból, hogy ezen a szeméthegyen keresztül kell eljutnom az otthonomig. Ez az állapot mostanában kezdett még jobban elhatalmasodni. Ráadásul nem csak a szelektív kukákat és környékét, hanem a fekete kommunális kukákat is tele pakoljak. Boldog boldogtalan hordja ide a szemetét, még a környező településekről is. Aztán jönnek a guberálók és még kaotikusabbá válik a helyzet.

Kérem az illetékeseket, hogy szüntessék meg ezt az elfogadhatatlan állapotot!

A szelektív szeméttelepek helyett egy városi HULLADÉKUDVARRA lenne szükség, hogy eltűnhessen ez a szégyenfolt Deákvár frekventált részéről.”