HÍRMORZSÁK A LABDARÚGÓ CSAPAT HÁZATÁJÁRÓL

Már csak két hét van hátra, hogy elkezdődjön a pontvadászat folytatása az NB III-as labdarúgó-bajnokságban is, a versenykiírás szerint február 28-án esedékes a következő, 22. játéknap, amikor csapatunk látogató lesz, a Honvéd II alakulat vendégeként.

Eddig három felkészülési mérkőzést játszott a már Csank János szakmai irányításával dolgozó csapat: az első ilyen összecsapáson 3:1-re győzött a gárda a Pest megyei I. osztályú Budakalászi MSE ellen, aztán egy döntetlen következett a Veresegyház otthonában, majd becsúszott egy 4:2-es vereség a szintén NB III-as Ceglédi VSE vendégeként.

A már felújított széksor – Fotó: Ribáry Zoltán/VácOnline

Ami a játékoskeret alakulását illeti, nincs nagy jövés-menés a Vác FC-nél, mindenesetre jó hír lehet, hogy visszatér a saját nevelésű, 22 esztendős Nagy Gábor, aki jobb oldali védőként, illetve védekező középpályásként egyaránt bevethető.

Közben – főleg a Hétkápolna felőli oldalról bekandikálva – bárki láthatja, hogy folyamatosan épül-szépül a ligeti stadion, a jelek szerint nem lesz akadálya, hogy városunk csapata a következő idénytől újra tényleg idehaza játszhassa pályaválasztó mérkőzéseit.

A stadion központi épülete – Fotó: Ribáry Zoltán/VácOnline

Hajrá Vác!

Ribáry Zoltán