MIRŐL TÁRGYALHATTAK A VÁROSHÁZÁN A PÁRBESZÉD KÉSŐN ÉRŐ PERFORMERÉVEL?

Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért frakcióvezető-helyettese Matkovich Ilonával szerdán tárgyalást folytatott, melyről ugyan nem tájékoztatták a közvéleményt, így csak remélhetjük, hogy azok amennyire titkosak, annyira „előremutatóak” lehettek. 

A párbeszédes politikus Vácon is házalni próbált az alapjövedelem bevezetését szorgalmazó aláírásgyűjtéssel. Elmondta, mennyire sajnálatos az, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetővé a tervezett aláírásgyűjtés kitelepülését. Keserűségre azonban semmi ok, hiszen a helyi szervezet vezetője, Kurnász Anikó kifejtette, hogy az aktivisták örömmel felkeresik azokat, akik támogatni szeretnék e kezdeményezést.

A honatyaság helyett valamiféle örök honkamaszságban rekedt, politikai performanszairól elhíresült fiatalember ezúttal nem az Országházban előadott nagyívű, cöf-cöf-cöf szókincsadta mély értelmű beszédét ismételte meg, hanem annak tartalmával majdnem teljesen azonos, a „Fizessenek a gazdagok!”-elvek mentén berendezendő, modern kori, már-már bolsevik vízióról számolt be, aminek egy részletét az ESTV rövid anyagából ismerhetik meg.

A higgadtságunkat csak nehezen megőrizve, ezzel együtt idézzük fel a nemzeti ünnepünkhöz a legkevésbé sem méltó módon öltözködő és viselkedő képviselő egyik emlékezetes attrakcióját.

Milyen emelkedett lehetett az a tárgyalás, amelyet ezzel a fiatalemberrel folytattak!?