Mégis fel lehet venni a kormány fordulatszámát a város érdekében?

Médiafelhajtások és sajtóüzengetések után végre hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni a turisztikai ügynökséggel Matkovich Ilona. Egyeztető tárgyalást folytatott a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatójával Vác és Szentendre polgármestere. Ennek témája a két város számára korábban megítélt turisztikai fejlesztési forrás mielőbbi felhasználhatósága volt – jelentette be a városháza hivatalos sajtója.

Itt közlik azt is, hogy Matkovich Ilona és Fülöp Zsolt polgármester közös levélben kért egyeztetési lehetőséget Guller Zoltántól, az MTÜ vezérigazgatójától. A megbeszélést Vác polgármestere hasznosnak minősítette. Mint mondta, a vezérigazgatót tájékoztatta a váci belvárosi épületek állapotáról. Ennek személyes szemrevételezése érdekében meghívta a vezérigazgatót városunkba, melyet Guller Zoltán el is fogadott.

A mostani megbeszélésen a váci városvezető többek között ismertette azokat az eddigi lépéseket, melyeket Vác a számára megítélt 4 milliárd forintos támogatás felhasználhatósága érdekében megtett. Matkovich Ilona vázolta továbbá azokat a terveket, melyek a rossz állapotú műemlék épületek megmentésére készültek, és kérte az ezekhez szükséges források folyósításának megkezdését.

A tárgyaláson szó esett továbbá azon váci elképzelésekről, melyek a város további turisztikai fejlesztésére vonatkoznak – írta a vac.hu.

Turisztikai tárgyalás

Hasznos tárgyalások a turisztikai ügynökséggelEgyeztető tárgyalást folytatott a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatójával Vác és Szentendre polgármestere. Ennek témája a két város számára korábban megítélt turisztikai fejlesztési forrás mielőbbi felhasználhatósága volt.Mint arról korábban hírt adtunk, Matkovich Ilona és Fülöp Zsolt polgármester közös levélben kért egyeztetési lehetőséget Guller Zoltántól, az MTÜ vezérigazgatójától. A megbeszélést városunk polgármestere hasznosnak minősítette. Mint mondta, a vezérigazgatót tájékoztatta a váci belvárosi épületek állapotáról. Ennek személyes szemrevételezése érdekében meghívta a vezérigazgatót városunkba, melyet Guller Zoltán el is fogadott. A mostani megbeszélésen a váci városvezető többek között ismertette azokat az eddigi lépéseket, melyeket Vác a számára megítélt 4 milliárd forintos támogatás felhasználhatósága érdekében megtett. Matkovich Ilona vázolta továbbá azokat a terveket, melyek a rossz állapotú műemlék épületek megmentésére készültek, és kérte az ezekhez szükséges források folyósításának megkezdését. A tárgyaláson szó esett továbbá azon váci elképzelésekről, melyek a város további turisztikai fejlesztésére vonatkoznak.

Közzétette: Vác Város Önkormányzata – 2020. augusztus 28., péntek

„Nem haladtak előre a dolgok…” – nyilatkozta Matkovich Ilona