Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Gödön is megemlékeznek a kommunizmus áldozatairól
[ Térségi hírek ]
2012. febr. 17.
A Gödi Keresztény Konzervatív Baráti Kör és a KDNP gödi szervezete előadással egybekötött összejövetelt szervez " A kommunizmus áldozataira emlékezünk" címmel, 2012. február 19-én, vasárnap délután 16 órai kezdettel, Gödön, a Dunaparti Nyaralóházak színháztermében
(2132. Göd, Jósika u. 12-14.).
 ... bővebben » 
 
Ír táncház a Bran együttessel, a Miamiban - immáron másodszor
[ Programelőzetes ]
2012. febr. 17.
Ki ne hallott volna az ír táncról? A legtöbben elsőre a Michael Flatley féle ír step táncra gondolnak, pedig a tradicionális táncok sokkal egyszerűbbek és nincs szükség a kopogós (sztep) cipőre sem. A set tánc egy csoportos formában táncolt, a görög táncházakhoz hasonló könnyű lépésekkel induló vidám körtánc. A Bran zenekar az ír népzenét sokszínűségében mutatja be. Repertoárjában szerepelnek régi ír és angol nyelvű énekes dallamok, gyors népi tánczenék és - ha az alkalom úgy kívánja -, vidám kocsmai énekek is. A Bran együttes a koncertekhez táncházat is kapcsol, ahol tánctanító segítségével hagyományos ír táncokat sajátíthat el a vállalkozó kedvű közönség. A kellemes, fülbemászó zene és a tánctanár, Szabó Tánya kedves mosolya minden alkalommal teljesen elvarázsol. A varázslatnak ezúttal a mai napon, azaz 2012. február 17-én, pénteken 18 óra és 19 óra 30 perc között a Miami Tánciskolában lehetünk részesei.
 ... bővebben » 
 
Ma délután kezdetét veszi a III. Dunakanyar Hangja énekverseny
[ Aktuális ]
2012. febr. 17.
Ma délután 17 órakor kezdetét veszi a III. Dunakanyar Hangja tehetségkutató énekverseny Vácott, a Madách Imre Művelődési Központban. A szervezők ezúttal is telt házas rendezvényre számítanak. Idén a jelentkezők között akadnak olyanok is, akik több száz kilométerről érkeznek a mai válogatóra.
 ... bővebben » 
 
Gyalogosgázolás Vácott: egy nő életveszélyesen megsérült
[ Kék hírek ]
2012. febr. 17.
Ma reggel 6 óra tájban történt az a baleset, amelynek során egy férfi személyautójával a 2-es főúton, a Kőhíd lakótelepnél elgázolt egy, a kijelölt gyalogosátkelő-helyen közlekedő nőt. Szerkesztőségünk megkeresésére Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa elmondta: a balesetben megsérült nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az eset körülményeit vizsgálják.
 
Sikeresen újraélesztettek egy nőt egy Dunakeszinél történt baleset után
[ Aktuális ]
2012. febr. 17.
Csütörtökön az esti órákban történt az a baleset, amelynek során egy 34 éves nő a klinikai halál állapotába került Dunakeszinél. A kiérkező mentőknek sikerült újraéleszteni a szerencsétlenül járt nőt, majd állapota stabilizálását követően az egyik Budapesti kórházba szállították. A baleset körülményeit az illetékes szervek vizsgálják - bővebb információink egyelőre nincsenek.
 
A hó miatti fennakadásokon túl két baleset is történt az M2-esen
[ Kék hírek ]
2012. febr. 16.
Szerdán, a reggeli órákban két személyautó ütközött az M2-esen, a verőcei elágazás közelében. A baleset során egy személyautó megcsúszott az úton, majd ennek következtében átsodródott a menetirányával ellentétes forgalmi sávba, ahol ütközött egy másik személygépkocsival - tájékoztatta szerkesztőségünket Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa, akitől megtudtuk továbbá, hogy a baleset során egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.
 ... bővebben » 
 
A kommunizmus áldozataira emlékeznek
[ Aktuális ]
2012. febr. 15.
A kommunizmus áldozatainak napjáról országszerte megemlékeznek. Erről az Országgyűlés még 2001-ben határozott. Onnantól kezdve minden év február 25-én, vagy az ehhez a dátumhoz közel eső napok valamelyikén megemlékeznek a kommunizmus áldozatairól. Vác Város Önkormányzata és a Madách Imre Művelődési Központ 2012. február 25-én, szombaton 15 óra 30 perctől megemlékezésre és koszorúzásra vár mindenkit a váci Rabtemetőben (Vác, Kodály Zoltán utca). 
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 71 - 77 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat