Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Miami Tánciskola
Zumba, latintánc, jóga és női torna órák a Miami Tánciskolában! Kezdő csoportjainkban melyet gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoportban indítunk. A tánctanulást könnyedén, vidáman egyszerű lépések megtanulásával tudod elkezdeni. Ha enyhén túlsúlyos, nehezebb mozgású, bátortalan vagy félénk vagy, mi segítünk abban,hogy hamar megszeresd ez a kellemes sportot és a zenéinket. Kis létszámú csoportos, magán jellegű oktatást kínálunk Vácon, a Reménység Házban.
 ... bővebben » 
 
Földváry Károly Alapítvány
A Földváry Károly Alapítvány 14 éve jött létre, s azóta egyre sikeresebben működik. Alapító okirata 1990. október 24-én készült, s a Cégbíróság 1991. január 16-án vette nyilvántartásba. Alapítói az iskola igazgatója, tantestülete, szülői munkaközössége. A kuratórium szükség szerint tartja üléseit. A 2003. évben végzett pénzügyi ellenőrzés az alapítvány működését szabályosnak ítélte meg. Az alapítvány kezelőszervezete a kuratórium elnöke és 5 fő kuratóriumi tag.
 ... bővebben » 
 
Narconon Magyarország Alapítvány
A NARCONON Magyarország Alapítvány 1997-ben jött létre. Kiemelten közhasznú nonprofit  szervezetként, elsősorban drogmegelőzéssel foglalkozik. Hatékony előadásaival igyekszik elérni, hogy aki még nem nyúlt a drogokhoz – ne is tegye, de aki már megkóstolta, - többé már ne legyen se alkalmi, se rendszeres fogyasztója. Olyan embereknek is segít, akik szeretnének megszabadulni a kábítószerek és az alkohol okozta hatásoktól.
 ... bővebben » 
 
Göncöl Alapítvány
A Göncöl Alapítvány az egyik legrégebbi múltra visszatekintő, jelentős szerepet betöltő környezetvédelmi civil szervezet Magyarországon. Kiemelkedő közhasznúságunkat indokolja az önkormányzatokkal, a kulturális, oktatási,környezetvédelmi, mezőgazdasági, közlekedési és vízügyi, gazdasági és külügyi tárcákkal kialakított folyamatos kapcsolat, folyamatos feladatvállalás, és annak a felek részéről kölcsönösen megalapozott  és jelentős múltra visszatekintő rendszere.
 ... bővebben » 
 
Börzsöny Akciócsoport
Az 1999-ben alakult Börzsöny Akciócsoport különböző programjai segítségével a térség védendő értékeire kívánja felhívni az emberek figyelmét, hogy ezáltal a hegység minél tovább megőrizhesse páratlan szépségét.
 ... bővebben » 
 
Magosfa Alapítvány
A Magosfa Alapítvány 2003. Február 25-én jött létre azzal a céllal, hogy a Börzsöny és a Dunakanyar térségében az ökoturizmus fejlesztésén keresztül hozzájáruljon a helyi értékek védelméhez, a települések és a helyi társadalom megújulásához valamint a környezeti nevelés eszközeivel bemutassa egy fenntarthatóbb életmód lehetőségeit a helyi lakosoknak a térségben tanuló diákoknak és az ide látogatóknak.
 ... bővebben » 
 
Pangea Egyesület
A Pangea Egyesületet 1991-ben alakítottuk meg azzal a céllal, hogy tevékenyen segítsük a természettudományos ismeretterjesztés általunk leghasznosabbnak vélt formáinak (táborok, terepgyakorlatok, tanösvények, kiállítások) létrejöttét és működését, valamint hogy támogassuk és elősegítsük a Bakony-hegység természeti és néprajzi értékeinek kutatását, feltárását ás megőrzését.
 ... bővebben » 
 
Süni Egyesület
A Süni Egyesület fő feladatának tekinti az ökológiai kultúra terjesztését, elsősorban az ifjúság környezeti nevelésén keresztül.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 28





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat