A BUKIBAN VESZÉLYES MENNYISÉGŰ SARAT HORDTAK FEL AZ ÚTTESTRE PAJOR MUNKAGÉPEI

Bár megszokhatatlan, de a helybeli lakók újra és újra megtapaszthatják, hogy Matkovich Ilona fia az építkezése kapcsán tényleg nem ismer határokat, ha a bukiak semmibevételéről, bosszantásáról van szó. Az olvasói fotók tanúsága szerint most éppen annak nem érezte szükségét, hogy a munkagépei által útra felhordott sarat eltakaríttassa a munka után. Az arroganciában – úgy tűnik –, itt kicsiben a helyi építési oligarcha is hűen követi a családi hagyományokat, mint azt megtapasztalhatták már nagyban a váci választópolgárok e városvezetésnek tűnő ingatlanügynökség már számtalanszor megírt, viselt dolgai kapcsán… 

Olvasónk mellékelte a fotói mellé a Közterület Felügyeletnek írt levelét is:

„Tisztelt Közterület Felügyelet! Ma délután 4 óra körül a Kőhíd lakóparkban folyó Zöld Dunaház építkezést elhagyó teherautók a közlekedés biztonságára veszélyes mennyiségű sarat hordtak fel az úttestre, melyet nem takarítottak fel. Mellékelem a fotókat szóban forgó esetről. Kérem szíves intézkedésüket a veszély elhárítása érdekében.”

***

Érdemes lesz majd odafigyelniük a helyieknek arra, hogy vajon a cég helyett nem megint a város teszi-e rendbe a vidéket, mint ahogy az építkezés helyén, annak megkezdése előtt már évekig a Városfejlesztő emberei nyírták a füvet ezen a magánterületen… A „közösségi együttélés szabályának váci rendelete” óh…!!!