PANASZKODNAK, HOGY NINCS PÉNZ, BEZZEG A SAJÁT ÉPÜLETÜKRE VAN

Polgármester asszony vasárnap esti meséinek fontos eleme, hogy nincs pénz. Úgy látszik arra még is van, hogy a polgármesteri hivatal épületét felújítsák, de ezen már meg sem lepődünk.

Emlékezhetünk, amikor a koronavírus járvány közepén, a szociális válság küszöbén a váci városvezetés a városházi irodák nagystílű felújításával, kicsinosításával foglalkozott. Sokakat felháborított a válság idején a városházi luxus.

Úgy tűnik, mióta a balliberális városvezetés beült a városházára, annak anyagilag ők hasznát, míg a váciak csak a kárát látják.

Most pedig itt az újabb bizonyíték, hogy nem szűkmarkúskodnak, ha saját magukról van szó. Ismételten egy nehéz helyzetben vagyunk a háborúnak és az elhibázott Európai Uniós szankcióknak köszönhetően. Erre Matkovichék mit csinálnak? Több száz millió forint értekben újítják fel saját hivatalukat, miközben a közintézményeket nem fűtik ki a télen.

Éppen akkor zajlik a drága városházi komfortosítás, amikor minden jóérzésű városvezetés igyekszik önmegtartóztató magatartást tanúsítani.

Ezzel szemben Vácon sokakat felháborító módon drága városházi felújítás folyik, csak azért, mert a balliberálisoknak nem voltak megfelelők azok a munkakörülmények, amik a korábbi városvezetésnek igen.

Akik puritánságot ígértek, most csak úgy költik a milliókat.