VÁCI FIDESZ: A BALOLDAL HÁBORÚS VESZÉLYBE SODORNÁ MAGYARORSZÁGOT!

Márki-Zay Péter
„Hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk. ” (ATV Egyenes beszéd interjú: 2022. február 22.)

„a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának” (Partizán interjú: 2022. február 13.)

„Csatlakoznia kell minden Oroszország elleni szankcióhoz. Ez elvi kérdés – még akkor is, ha ez gazdaságilag árt nekünk. A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU emellett döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.” (Der Tagesspiegel interjú: 2022. február 23.)

„Elrettentés-politikára van szükség. Először is szövetségeseinkhez hasonlóan fegyvereket felajánlani az ukrán kormány számára” (Fekete-Győr András, Magyar Hang: 2022. március 1.)

„Orbán Viktor… a fegyverszállítmányokkal kapcsolatban is ott nehezíti a közös európai fellépést, ahol csak lehet, és ott rontja tovább az ukránok helyzetét, ahol csak lehet” (Tordai Bence, 2022. március 1.)

„Oroszország energia-nagyhatalom, abból van pénze háborúzni. Ezt a forrást el kell tekerni, el kell zárni, mert addig lesz pénzük háborúzni, és lesz pénzük egy független országot megtámadni”„szankcióval kell sújtani az orosz energiahordozókat” (Kocsis-Cake Olívió, ATV Start interjú: 2022. március 1.)

Ne engedjük, hogy össze-vissza beszélő politikai kalandorok kerüljenek hatalomba április 3-án! Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!