FEHÉR „ZSIZSIK” ZSOLT BALOLDALI KÉPVISELŐ, A VÁCI NÁCI PORNÓSZERZŐ ÍRÁSAI – KIZÁRÓLAG FELNŐTT OLVASÓINKNAK – 2. RÉSZ

Folytatjuk a náci szellemiségű, antidemokratikus, elképesztően elvetemült szexuális érdeklődésű váci pornószerző életműve mocskos epizódjainak további felidézését, de ígérjük, mindezt csak addig fogjuk folytatni, amíg ő maga vagy frakciótársai, vagy pártjának felettesei úgy nem látják, hogy ilyen személyiségnek, azaz FEHÉR ZSOLTNAK NINCS HELYE TOVÁBB a helyi közéletben.

Kérjük olvasóinkat, hogy kommentálják rendszeresen Fehér Zsolt ezen ArboNyúz című, általa szerkesztett szennylapjának írásait. Hozzászólásaik során soha ne feledjék, hogy Fehér Zsolt ma egy olyan baloldali párt elnöke, amely Inotay Gergely parlamenti képviselőjelölt politikai, szellemi, anyagi „hátországa”, valamint arról van szó, hogy ő ma az Emberi Kapcsolatok Bizottságának ELNÖKE, ő felel a váci ifjúságért, a helyi kultúráért, Vác szellemi felemelkedéséért. Kérjük, ennek ismeretében olvassák el mindazt, amit ha rajtunk múlna, soha, de soha sem olvasnánk.

(Engedjék meg, hogy az írott sajtó szabályait ezúttal felülírva, most kipontozás nélkül idézzük mindazt, amit Fehér gondol a világról, a demokráciáról, az emberiségről, a nőkről, hogy annak valós súlyán tudják értékelni a jelenlegi váci jobbikos képviselő „gondolatait”.)

 

ARBONYÚZ 3. szám. – 2002. 12. 03.

A címlapon rögtön két Fehér fantáziája által tárgyiasított nőalak: egy manga figura, amint önkielégítést végez, és egy fehérneműben pózoló, Dorisnak nevezett nő, aki a szöveg szerint jelentkezett a „fényes karrierlehetőség” jeligéjű hirdetésre, ami vélhetően alkalmi szexpartnerek vadászata lehetett, mivel a szöveg így folytatódik:
„Továbbra is várom kitörésre vágyó, ivarérett lányok jelentkezését! Fényes karrierlehetőség!”

***

A „Tömjénezzük a szerkesztőt rovatban” egy állítólagos titkárnőjével, Izabellával való romantikus vacsorájáról írt, ami „Romantikus azért volt, mert Izabella fizetett. Ezután bepattantunk Audimba, fel hozzám: majd hatalmasat szeretkeztünk. Másnap 50 Ft-tal emeltem a fizetését.”

Fehér „Zsizsik” Zsolt, a főszerkesztő

ARBONYÚZ 4. szám – 2002. 12. 06.

„Elég már az ország vízfejűségéből, abból, hogy a budapestiek magasabb rendű állampolgárok, mint a magamfajta vidéki parasztok” – írja a punk Fehér Zsolt 2002-ben, a jobbikos Fehérnek nincs egy szava sem 2022-ben a  vidéki magyarok, a saját elöljárói által való, megalázó sértegetéséről.

***

A szex igazán alpári megközelítése ismét központi témája a Tipp-mix fich nichs rovatban, ahol  többek között ezt a kérdést teszi fel: „Hány nővel kúrtam idén? „Még szűz Zsizsik 8.60 – Kettővel 5.20 – Hattal 1.50”

***

„Hát benőtt a fejem lágya” című, meztelen női pornóképpel ellátott írásnak is a tárgyiasított szex a témája, idézzük: „A képet első közös szeretkezésünkkor készítettem, Anna roppant elégedett volt. (…) Szőke haja lobog a szélben, ám kéjbarlangját borotválja. (…) Remélem, soha nem válunk el egymástól, még akkor sem, (…) rég nem működik a reszelőm.” 

***

Szadista tartalmú rajzát is közli (amelynek eredetijét 20.000 forintos áron kínálja). A rajz címe:  „Szomorú fűzfa árnyékában vidám fiatalok verik össze egymást”

***

Utolsó képünk e lapszámból, talán az AbroNyúz minden emberalatti tartalmát is mélyen alulmúlja. A kép végletekig perverz, koprofágiát (ürülék elfogyasztását) ábrázolja. Fehér Zsolt, aki – hangsúlyozzuk ma az Emberi Kapcsolatok Bizottságának ELNÖKE, januárban a Magyar Kultúra Napján díjakat adott át – így egészíti ki a látványt: „Pervezeknek – Na, perverzkéim, tudjátok, mit ábrázol ez a kép? Amíg rájöttök, én kimegyek enni valamit, mert megéheztem. He-he.”