INOTAY VESZÉLYES: KEVESEBB MUNKAHELYET HOZNA LÉTRE HELYBEN

Már tavaly novemberben megírtuk, hogy addig is elmegy a váciak ijesztgetésében Inotay Gergely, hogy fizetett hirdetésekkel borzolja a kedélyeket, amelyet immár kampánytémájává is tett. Azóta sem képes elengedni azt, hogy a munkahely-teremtő szándékú kormányzati erőfeszítések hatására számos vállalatóriás döntött úgy, hogy a régiónkba hozza el az üzemeit, ezzel infrastruktúrát és munkahelyeket teremtenek. Inotay a régió baloldali jelöltjeivel együtt gyakorlatilag harcot indított  azért, hogy kevesebb munkahely legyen e térségben.

A valós tények ismertetése és feltehetően azok ismerete nélküli, alapvetően marxista felhangú, amolyan kívül zöld, belül vörös antikapitalista fizetett üzenetekkel bombázza a közösségi oldalán  a váciakat Inotay Gergely, Gyurcsány váci embere.

Inotay a konkrétumokat kerülő meghirdetett posztjaiban egyféle apokaliptikus víziót igyekszik ráerőltetni egyrészt a Samsung állítólagosan Vácra „zúdítandó” ipari szennyvizével, másrészt a kínai CECZ cégcsoport 27 milliárd forintos raktár-beruházásával kapcsolatban.

E fizetett hirdetésekben mindkettőről azt igyekezett elhitetni a helybeliekkel, hogy a cégek jelenléte károsan hathat a régióra.

A kormányzati támogatásban részesülő hazai munkahely-teremtő külföldi beruházó cégek egyelőre meglehetősen értetlenül állnak e támadások előtt, miközben szemmel láthatóan, a kommunikációjuk alapján nagyon fájnak a maguk sanyargatását fennen hirdető baloldali önkormányzatoknak e cégek régiót fejlesztő jelenlétük.

NAGYON SAJNÁLATOS EZ AZ ÁLLÁSPONT, PEDIG E CÉGEK JELENTIK MA A MAGYAR JÖVŐT ÉS A RÉGIÓNK FELEMELKEDÉSÉT!