EGY DUNA-PARTI PARKOLÁSÉRT ÖNKORMÁNYZATI BÜNTETÉS – OLVASÓI LEVÉL

A fényképeken látható helyen, idén január 5-én megbüntettek egy váci polgárt a polgármesteri bevételek hű közterület-felügyelői – tudtuk meg egy olvasónktól. Az első kocsit a tilos parkolásért, a másodikat az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méteres távolság meg nem tartásáért büntették meg. Mivel nincs e téren szakképzett munkatársunk, ezért olvasóinkra bízzuk a megvitatását e helyzetnek. Ami biztos, és erről már sokszor írtunk, nem a lakosságbarát viselkedéséről ismerszenek meg a baloldali városvezetés közterület-felügyelői, valamint áldatlan állapotok uralkodnak a belvárosban a parkolás terén. Gombamód nőnek a társasházak ugyanitt, rengeteg a Matkovich-család érdekeltségében, miközben fuldoklik a város a parkolók hiányában. Akkor lássuk az olvasói panaszt: 

„Lassan a Rákosi éra szintjére fogunk süllyedni, pedig azt azért nem szeretném, mert megéltem”

– írja e fényképeket küldő olvasónk.

Egyébként semelyik közterület-felügyelő sem mert személyesen az olvasónkhoz odamenni és megjelölni, hogy hol az a határ, amitől számít szerinte az 5 méter .

Olvasói fénykép

A városban a járdán parkoló haverokat nem akarják megbüntetni semmilyen kihágásra való hivatkozással sem, hiszen ők ugye rokonok, haverok, meg a városi vezetők barátai – emlegeti gyakran a váci közbeszéd, amelyről csak remélhetjük, hogy nem fedi a valóságot.

***

Például íme két írásunk a sok közül ebben a témában:

JÁRJÁK A VÁROST A TÚLBUZGÓ KÖZTERESEK ÉS FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL BÜNTETNEK – VÁCNAK A PARKOLÓK HIÁNYÁBÓL ELEGE VAN!

TÖMEGES TILTAKOZÁS INDULT, AMIÉRT A VÁCI ÖNKORMÁNYZAT BÍRSÁGOLJA A PARKOLÁS MIATT AZ OLTÁSRA VÁRAKOZÓKAT