INDULATOSAN REAGÁLT A ROHAMSISAKOS FEHÉR ZSOLT CIKKÜNKRE

Elismerte Fehér Zsolt baloldali önkormányzati képviselő, hogy ő szerepel azokon a rohamsisakos képeken, melyeket a VácOnline közölt. Ezen túlmenően reakciója személyes sértegetés és lekezelés. Ugyanakkor vadul tűntek el korábbi posztjai a facebook oldaláról.

Egyre súlyosbodó szellemi leépülés – ezzel kommentálta a VácOnline cikkét Fehér Zsolt. Szerinte a lap közpénzből működik, bár itt is megjegyezzük, hogy a kiadó soha egy fillér állami vagy önkormányzati támogatást nem kapott.

Reakciójában azt írja, hogy bár azt gondolhatja valaki, hogy SS szimbólum volt a rohamsisakján, de az nem a náci időkből, hanem a néphadsereg korszakából való. Fényképet is posztolt, így vélhetően még most is megvan neki a rohamsisak. Fehér Zsolt válaszában azt is megírta, hogy az egyik fotón hordott pólóján nem stilizált sas látható, hanem stilizált turul. Azt írja, ha valaki horogkeresztet sejtett volna a szárnyak szélére, akkor tévedett. Itt jegyezzük meg, hogy a korábbi fekete pólón egy fehér vonalakkal rajzolt madár volt látható, míg a friss képen egy piros vonalakkal rajzolt. A kettő biztosan más.

Fehér Zsolt azonban rendkívül indulatos jelzőket használ: „egyre súlyosabb szellemi leépülés jeleit mutató zugfirkász”, „elme(háborodott)-kommandó”, „beteges agymenés”, „lelki szegénységi bizonyítvány és kommunista ÁVH-s tempó”. Válasza végén több embert személyesen sérteget és fenyeget, de azt írja, hogy „cikk további állításaival nem foglalkoznék egyelőre”. Azzal viszont a jelek szerint foglalkozott, hogy korábbi posztjait a facebook felületéről eltüntesse, de ezzel már elkésett.