VILÁGHÁBORÚS ROHAMSISAKBAN SZERET PÓZOLNI A JOBBIKOS KÉPVISELŐ

Háborús romantika Fehér Zsolt váci városi és Pest megyei baloldali önkormányzati képviselő oldalán. 

Fehér Zsolt a Jobbik belső köreihez tartozó politikus, korábbi országgyűlési képviselő-jelölt, aki nemcsak Vácon tölt be több pozíciót is (képviselő, bizottsági elnök, céges felügyelő bizottsági tag), de megyei önkormányzati képviselő is, sőt, dolgozott már a Jobbik országgyűlési frakciójánál is, a pártnál is, és a Jobbikhoz kötődő alapítványnál is, ezekből már-már majdnem milliós havi jövedelemre tesz szert. Ismert, régi motoros a pártban, a politikán kívül mással jószerével nem is foglalkozott.

Ön szokott világháborús rohamsisakban fényképet posztolni magáról közösségi oldalára? És hozzá felvesz olyan pólót, amit akár könnyen össze is lehet keverni egy birodalmi sas utánzattal?

Fehér Zsolt Facebook-oldalán finoman szólva is meglepő fotókra lehet bukkanni. Ugyanis a Jobbikos önkormányzati képviselő közösségi felületén nem egy, nem kettő, hanem jó pár olyan fotó látható nyilvánosan, amelyeken világháborús sisakra nagyon hasonlító rohamsisakban pózol. Sose látszódik teljesen se a sisak, se a sas, nem lehet látni a sisak oldalán a jelzést, vagy a sas kezében egy esetleges szimbólumot. Ezeket mindig sokat sejtetően levágja. De az akkortájt erősen neonáci korszakát élő Jobbikban mindenki tudta, mire kell gondolni, ha ilyen képeket lát.

Mások a családjukkal, számukra kedves, szeretett emberekkel szoktak közös képeket megosztani, Fehér Zsolt azonban másként tesz: úgy látszik, az ő szívének ez a kedvesebb. Gondolkodásáról, beállítottságáról, korábbi idők és ideológiák iránti fogékonyságáról sokat elárulnak ezek a képek.

Inotay Gergely a baloldal váci képviselőjelöltje saját nyilatkozata alapján képviselővé választása esetén a Jobbik frakciójába ülne be. Inotay kiváló viszonyt ápol a váci Jobbikot vezető Fehér Zsolttal, olyannyira, hogy a honlapján is a kapcsolattartásra jelentkezők adatait a Jobbik kezeli. 

Mint ismert, nemrég Farkas Péter Barnabásról, a Jobbik ózdi alpolgármesteréről kerültek elő fényképek, melyeken félre nem érthető módon náci karlendítéssel pózol, ráadásul Dél-Lengyelországban épp egy illusztrációként elhelyezett épületrész előtt állt meg, amin zsidóellenes feliratok voltak. A politikus az előválasztáson is alulmaradt és végül az alpolgármesterségről is lemondani kényszerült. Vajon Fehér Zsolt hogy magyarázza ezeket a képeket? Ha cikkünkre reagál, feltétlenül közöljük.