A KARÁCSONY KÖZELEDTÉVEL TEGYÜNK EGYÜTT KÉPEKET A KÓRHÁZI FALAKRA!

Az Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány karácsony közeledtével a Váci Irgalmasrendi Kórházban a kórtermeket tájképekkel és evangéliumi jeleneteket ábrázoló képekkel szeretné díszíteni, otthonosabbá tenni.

Az alapítvány képkereteket vásárol, és a segítő önkéntesek bekeretezik majd a képeket, és elhelyezik a kórházi szobákban az öreg és megfakult képek helyére, valamint díszítik azokat a szobákat, ahol nincs kép, így varázsolván barátságosabbá a kórházi környezetet.

A képkeretekkel együtt egy-egy kép 6-7000 Ft-ba kerül. A kórház négy szintjén összesen 70 darabra lenne szükség, ezért az alapítvány 420 – 490 ezer forintot szeretne a projekt kivitelezéséhez összegyűjteni.

Kérik a segíteni szándékozókat, hogy az alapítvány számára nyújtott adományaikkal támogassák a cél megvalósítását!

Kérésre vállalkozások számára adóigazolást tudnak kiállítani a befizetésről.

Az adományokat az Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány számlájára lehet befizetni, vagy a templomi gyűjtés alkalmával is át lehet adni.

Az alapítvány számlaszáma: 11742094-20176479

A kezdeményezők bíznak benne, hogy már az adventi időszakban elkezdhetik a szobákban feltenni az új képeket és ezzel nemcsak a falakat színesíthetik, hanem a betegek kórházban töltött óráit is enyhíthetik a támogatók jóvoltából.

A projekt működését a Kórházlelkész.hu oldalon lehet nyomon követni.

Ribáry Zoltán