MATKOVICH ILONA MÁR A KAMPÁNY ELSŐ NAPJÁN HAZUDOTT

Matkovich Ilona azt állítja, hogy rögtön a kampány első napján összegyűjtötte a szükséges mennyiségű aláírást ahhoz, hogy indulhasson az önkormányzati választáson, azonban a valasztas.hu nyilvános adatai szerint még mindig nem adta le az ajánlóíveket. Közben Imre Zsoltot, a Fidsz-KDNP jelöltjét már nyilvántartásba is vették.

Matkovich Ilona továbbra is az „ajánlóíveket átvette” státuszban van a valasztas.hu oldalon, ahol folyamatosan frissülő, naprakész információkat lehet látni a választáson induló jelöltekkel kapcsolatban.

Vác baloldali polgármestere tehát hivatalosan továbbra sem volt képes összegyűjteni az ajánlásokat, noha már a kampány első napján közölte a közösségi oldalán, hogy összegyűjtötték a szükséges aláírásokat.

Matkovich Ilona így hazudott a váciak szemébe, ugyanis ha tényleg kitöltött ajánlóívei lennének, már rég leadhatta volna azokat a helyi választási bizottságnál.

Ahhoz, hogy polgármesterként indulhasson a választáson, összesen 300 támogató aláírásra van szüksége Matkovich Ilonának, éppen úgy, mint Imre Zsoltnak, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként valóban a kampány első napján gyűjtötte össze és adta le az aláírásokat.

Tehát, amihez a jobboldalnak elég volt néhány óra, ahhoz a baloldalnak 9 nap se, a mai pedig már a tizedik, amikor Matkovich Ilona vélhetően kétségbeesve standol valahol a városban, és igyekszik támogatókat találni.