IMRE ZSOLT: A LEGFONTOSABB FELADATUNK A BÉKE MEGŐRZÉSE

„Mi a béke pártján állunk, mi az élet oldalán állunk, ezt mi képviseljük” – mondta Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a közösségi oldalára feltöltött videójában, miután jelölttársaival és országos politikusokkal száz galambot reptettek a magasba a béke jelképeként Vácon. 

„Sajnos olyan időket élünk, amikor a világháború réme ismét itt jár közöttünk. Két év óta tart már szomszédunkban, Ukrajnában a háború. Sajnos nem a béke irányába fordulnak az események, hanem az eszkaláció irányába, mert azt tapasztaljuk, hogy Európa vezetői háborús lázban égnek. Ha ezek a dolgok így mennek tovább, akkor nagy valószínűséggel a világháború esélye is megnő” – részletezte a videóban Imre Zsolt.

„Nekünk a legfontosabb feladatunk a béke megőrzése. Magyarország a béke szigeteként egyedül áll Európa közepén. Június 9-én Európa parlamenti választások lesznek, ott mindenki kifejtheti és elmondhatja szavazatával az álláspontját. Béke vagy háború mellett kíván állástfoglalni. Mi a béke pártján állunk, mi az élet oldalán állunk, ezt mi képviseljük” – hangsúlyozta.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a múlt héten száz galambot reptettek a magasba a Fidesz-KDNP váci jelöltjei és országos politikusok a békét szimbolizálva.